Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

''Villareal'' ieinteresēti Kempbela pakalpojumos

''Villareal'' ieinteresēti Kempbela pakalpojumos
Sols Kempbels
Foto: Professional Sport

Spānijas futbola kluba ''Villareal'' vadība izrāda nopietnu interesi par Anglijas Premjerlīgas kluba ''Portsmouth'' 33 gadus veco aizsargu Solu Kempbelu un izteikuši vēlmi iegādāties pieredzējušo spēlētāju, lai pastiprinātu komandas aizsardzību.

Kempbels jau kādu laiku ir ''Villareal'' kluba vadības uzmanības lokā un tagad, kad komandu atstājis Urugvajas izlases aizsargs Martins Kaseress, kurš parakstījis četru gadu līgumu ar citu spāņu klubu ''Barcelona'', angļu veterāns visticamāk pārcelsies uz Spāniju.

Nākamajā sezonā ''Villareal'' spēlēs UEFA Čempionu līgā un komandas galvenais treneris Manuels Pelegrīnī nevēlas, lai komandas sastāvā rastos robi, tāpēc tic, ka Kempbels ar savu pieredzi spētu palīdzēt spāņu klubam turpināt kāpt virsotnē.

No 2006. gada Kempbels spēlē ''Porstmouth'' komandā, bet pirms tam piecas sezonas un savas karjeras labākos gadus aizvadīja Londonas ''Arsenal'', piedaloties 135 spēlēs un gūstot astoņus vārtus.
Anglijas izlasi 33 gadus vecais aizsargs pārstāv no 1996. gada, valstsvienības rindās aizvadot 73 spēles.

Atgādināsim, ka šajā sezonā Kempbels palīdzēja ''Porstmouth'' triumfēt Anglijas kausa izcīņā, finālā pārspējot ''Cardiff'' futbolistus ar 1:0.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  -2 [+] [-]

, 2008-06-04 23:19, pirms 16 gadiem
Nu ir jau arī labāki varianti... Bet žēl, ka Caceres pārgāja uz Barcu. Viens no talantīgākajiem mūsdienu aizsargiem...

Forca Villarreal.

  -1 [+] [-]

, 2008-06-05 00:28, pirms 16 gadiem
Cambels ir labs bet maz ticams ka villa vinju dabuus kamēr nebūs zinjas par liigumu utt uzskatīšu šīs par baumām

  +2 [+] [-]

, 2008-06-05 02:11, pirms 16 gadiem
Jā šis uz savulak Joseps Stams vienkārši ideāli aisargi