Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Kaliničs gatavs pievienoties ''Valencia''

Kaliničs gatavs pievienoties ''Valencia''
Nikolā Kaliničs
Foto: AP

Horvātijas jaunais futbola talants Nikolā Kaliničs, kurš pārstāv Horvātijas futbola klubu ''Hajduk Split'', janvāra transfēru periodā, visdrīzāk, pievienosies Spānijas futbola klubam ''Valencia''.

Par 20 gadus veco uzbrucēju jau labu laiku nopietnu interesi izrāda vairāki Eiropas vadošo futbola līgu klubi. Tajā skaitā arī Anglijas Premjerlīgas klubs ''Portsmouth'', kā arī Spānijas ''Valencia''.

Tiek lēsts, ka par jauno talantu, kurš jau ir debitējis arī Horvātijas izlases rindās, aizvadot divas spēles, ''Valencia'' kluba vadība ir gatava šķirties no sešiem miljoniem sterliņu mārciņām.

''Es ticu, ka abu komandu vadības vienosies par manu pāreju,'' ''Sportske Novosti'' optimistiski sacīja Kaliničs. ''Ja darījums apmierinās ''Hajduk'', tad esmu gatavs pārcelties uz Spāniju. Domāju, ka gan klubs, gan es no šī darījuma tikai iegūs. ''Hajduk tiks'' pie prāvas summiņas, bet man tas būs jauns un interesants izaicinājums. Līgums ar komandu man ir līdz 2010. gadam, tāpēc domāju, ka janvārī būs īstais brīdis, lai pievienotos ''Valencia'','' piebilda jaunais horvāts.

Profesionālo karjeru Kaliničs uzsāka 2005. gadā, kad pievienojās ''Hajduk''. Tajā pašā gadā uz vienu sezonu viņš tika izīrēts citam Horvātijas klubam ''NK Pula'', bet nākošajā gadā izīrēts ''HNK Sibenik''. Šajā sezonā Kaliničs atgriezās ''Hajduk'' rindās. Šogad futbolists debitēja arī valstsvienības rindās, kad Horvātija draudzības spēlē tikās ar Moldovu.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  -1 [+] [-]

, 2008-11-03 21:47, pirms 16 gadiem
Pirmoreiz dzirdu par taadu. Vinsh ir labs?

  +2 [+] [-]

, 2008-11-04 22:40, pirms 16 gadiem
ivo9992 rakstīja: Pirmoreiz dzirdu par taadu. Vinsh ir labs?
Kā gan viņš varētu būt slikts, ja spēlēja Horvātijas izlasē Euro08