Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Beļajevs: "Pacentīsimies sagādāt pārsteigumu arī Krievijai"

Beļajevs: "Pacentīsimies sagādāt pārsteigumu arī Krievijai"
Vladimirs Beļajevs (pa labi) kopā ar Austrijas kluba "Red Bull Salzburg" treneri Džovanni Trapatoni.
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Latvijas U-19 nacionālās futbola izlases galvenais treneris Vladimirs Beļajevs pēc ceturtdien Eiropas čempionāta (EČ) kvalifikācijas turnīrā nospēlētā neizšķirta ar Itālijas vienaudžiem (2:2) atzina, ka centīsies sagatavot šādu tādu pārsteigumu arī nākamajai pretiniecei - Krievijai.

Atgādināsim, ka EČ kvalifikācijas turnīra 3. apakšgrupas mačā pret Itāliju mūsu izlasei vārtus guva Alens Siņeļņikovs un Kaspars Dubra. Otrajā grupas cīņā Krievija ar 2:0 pieveica Moldovu.

"Itālijas izlases rindas pulcēja spēlētāji no tādiem klubiem kā "Juventus", "Milan", "Inter", bija arī viens spēlētājs no Mančesteras "United". Jau no pirmā paskata ļoti spēcīga komanda. Iepriekš bijām sagatavojušies tam, ka būs jāspēlē no aizsardzības un jāmeklē laime pretuzbrukumos - to arī izdevās īstenot. Iespējams par labu nāca arī fakts, ka itāļi mūs līdz galam nenovērtēja.

Pats mača sākums padevās lielisks - septītajā minūtē Siņeļņikovs ar spēcīgu tālsitienu raidīja bumbu pretinieku vārtu "devītniekā" un izvirzījāmies vadībā. Tas radīja komandā pacilātu noskaņojumu un ilgu laiku aizsargājāmies ļoti veiksmīgi, neļaujot pretiniekiem neko bīstamu izveidot pie mūsu vārtiem. 40. minūtē mūsu kapteinis salauza roku, kā rezultātā radās robs aizsardzībā. Kompensācijas laika otrajā minūtē viņi ar galvu guva izlīdzinājuma vārtus.

Otrajā puslaikā mums atkal izdevās labs sākums - pēc soda sitiena bumba tika iecentrēta itāļu soda laukumā, kur Kaspars Dubra ar galvu to raidīja tālajā vārtu stūrī. Tas acīmredzot itāļus pamatīgi saniknoja, jo mača turpinājumā viņu pārsvars bija ļoti liels. Mums klājās grūti. 80. minūtē vārtsargs nenoturēja bumbu rokās pēc kārtējā itāļu sitiena, bet pie atlēcošās bumbas pirmais pieskrēja viņu uzbrucējs, panākot izlīdzinājumu 2:2. Pašā spēles izskaņā pat varējām izraut uzvaru, kad Germans Raklinskis izgāja vienatnē pret viņu vārtsargu. Gribēja apspēlēt, bet nesanāca," mača gaitu raksturoja Beļajevs.

"Tagad mūsu grupā situācija kļuvusi ļoti sarežģīta - cīņa par abām pirmajām vietām, kas garantētu vietu turnīra nākamajā kārtā, saasinājusies. Ir iespējams palikt otrajiem pat iegūstot četrus punktus. Domāju, ka Itālija ir objektīvi spēcīgāka par abām pārējām mūsu grupas dalībniecēm - Krieviju un Moldovu, taču esam sev radījuši labu situāciju turnīra tabulā, kas jācenšas izmantot. Mums šodien bija komandas sapulce, plānojam vēl skatīties Krievijas un Moldovas spēles ierakstu. Kaut kādas idejas kā spēlēt pret krieviem man jau ir, lūkosim sagādāt viņiem šādu tādu pārsteigumu," sacīja Beļajevs.

  +3 [+] [-]

, 2008-10-03 14:42, pirms 16 gadiem
Nu lai tas pārsteigums izdotos!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-10-03 16:05, pirms 16 gadiem
Sado tiem urlikiem

     [+] [-]

, 2008-10-03 16:37, pirms 16 gadiem
Ndeki rakstīja: Sado tiem urlikiem
а в латвийской сборной же тоже много "урлюков" в твоём понятии

  +3 [+] [-]

, 2008-10-03 17:39, pirms 16 gadiem
malači anyway, lai veicas!
Theodor, za to naši