Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Verpakovskis: ""Galatasaray" un "Ajax" faniem Rīgā pienāksies 2500 biļešu"

Andris Liepa
Andris Liepa

Verpakovskis: ""Galatasaray" un "Ajax" faniem Rīgā pienāksies 2500 biļešu"
Māris Verpakovskis. Foto: Elvis Žaldaris/RFS

Latvijas futbola kluba RFS ģenerāldirektors Māris Verpakovskis, viesojoties Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumā "Sporta Studija" plašāk atklāja, ka Stambulas "Galatasaray" un Amsterdamas "Ajax" faniem "Daugavas" stadionā tiks atvēlēti 2500 biļešu.

RFS ar uzvaru divu spēļu summā pārspēja Kirpas klubu “APOEL”, kļūstot par tikai otro Latvijas futbola klubu, kuram izdevies kvalificēties UEFA Eiropas līgas pamatturnīram.

Tā rezultātā tuvākajos mēnešos uz Latviju dosies tādi Eiropas futbola smagsvari kā Stambulas “Galatasaray” un Amsterdamas “Ajax”. Šie ir divi Eiropā populāri klubi, līdz ar to arī sagaidāms konkrēto komandu fanu atsaucība pret izbraukuma spēļu apmeklēšanu.

“Izlozē parunāju ar “Galatasaray” un “Ajax” pārstāvjiem. Viņi prasīja, cik pretinieku komandas faniem būs iespēja ierasties “Daugavas” stadionā. Šobrīd mums izskatās, ka tie būs 2500. Abu komandu pārstāvji arī norādīja, ka, viņuprāt, tiks piepildīts šis viesu sektors. 2500 no viņu puses. Ceru, ka tie 7500 vai 8000, kas paliek mūsu līdzjutējiem arī tiks pārdoti,” sacīja Verpakovskis.

Latvijas klubam viesos būs jāspēkojas arī ar Kijivas “Dynamo” un Telavivas “Maccabi”. Šajās pilsētās spēles, ņemot vērā šā brīža ģeopolitisko situāciju, spēles netiks aizvadītas.

Verpakovskis norādīja, ka vēl nezinot par šo abu maču norises vietu. “Dynamo” vēl izskatot potenciālās spēles norises vietas, bet, visticamāk, mačs tikšot aizvadīts Vācijā. Arī par “Maccabi” spēles norises vietu precīzas informācijas vēl neesot, bet, kā norādīja Verpakovskis, šobrīd notiekot izvēle starp Ungāriju un Serbiju.

Bez “Galatasaray” un “Ajax” Latvijā viesosies arī Briseles "Anderlecht" un Grieķijas klubs Saloniku PAOK. Verpakovskis rēķinās, ka šo klubu fani varētu izpelnīties lielāku Latvijas likumsargu uzmanību.

“Tie nav tie miermīlīgākie fani, bet ko darīt. Ne reizi vien jau esam ar to saskārušies - gan poļi pie mums ir bijuši, gan turku fani. Tāpēc pieredze jau ir, un ceru, ka viss aizritēs mierīgi,” saka Verpakovskis.

RFS pirmo Eiropas līgas maču aizvadīs 26. septembrī, viesojoties pie Rumānijas FSCB vienības. Savukārt pirmā spēle Latvijā norisināsies 3. oktobrī, kad Rīgā ieradīsies “Galatasaray”.

Latvijas klubs līgas fāzē tiksies ar Amsterdamas "Ajax", Saloniku PAOK, Stambulas "Galatasaray", Briseles "Anderlecht" savā laukumā un Frankfurtes "Eintracht", Telavivas "Maccabi", Kijivas "Dynamo", Bukarestes FCSB izbraukumā.

  +2 [+] [-]

, 2024-09-03 15:39, pirms 2 nedēļām
Kad sāks biļetes tirgot?!

  +1 [+] [-]

, 2024-09-03 15:53, pirms 2 nedēļām
Joprojām neesmu dzirdējis nevienu oficiālu paskaidrojumu kāpēc ne Skonto, Einštreits arī neiedomājās paprasīt. Reglaments vai nevarēja vienoties, varbūt negribēja, manas spekulācijas.

  +1 [+] [-]

, 2024-09-03 15:57, pirms 2 nedēļām
fall in love rakstīja: Joprojām neesmu dzirdējis nevienu oficiālu paskaidrojumu kāpēc ne Skonto, Einštreits arī neiedomājās paprasīt. Reglaments vai nevarēja vienoties, varbūt negribēja, manas spekulācijas.
Man arī tāds pats jautājums. Bija cerība, ka vakar Sporta studijā pajautās, bet nekā...

  +1 [+] [-]

, 2024-09-03 15:59, pirms 2 nedēļām
Nav tā, ka Daugavas stadionā vienkārši ietilpība lielāka, līdz ar to pāris kapeikas vairāk sanāks nopelnīt?

  +2 [+] [-]

, 2024-09-03 16:06, pirms 2 nedēļām
Skonto stadions nav atbilstošs uzņemt šāda ranga futbolu, jeb nav nav pareizās atbilstības klases.
Tribines, ģerbtuves, mediju telpas utt.
Cik zināms, tad abiem stadioniem ir siltināts laukums, bet pārējais ir labākā kvalitātē Daugavas stadionā.

  +1 [+] [-]

, 2024-09-03 16:26, pirms 2 nedēļām
Skonto Stadionu īrè Riga Fc tiešie konkurenti.

     [+] [-]

, 2024-09-03 16:27, pirms 2 nedēļām
Riga Fc prasija jau kosmiskus ciparus konferences līgas mačos

  +1 [+] [-]

, 2024-09-03 16:34, pirms 2 nedēļām
Vai jumts Daugavas stad. virs tribīnēm jau ir ? Par to Ļašenko solīja jau pirms vairākie gadiem ...

     [+] [-]

, 2024-09-03 16:55, pirms 2 nedēļām
Jutu lidzi LV futbola lidzjutejiem - bus jaskatas speles futbolam pavisam nepiemerota stadiona bez atmosferas pat sada ipasa notikuma, kad izdodas paveikt ko tiesam ieveribas cienigu futbola meroga. Futbola svetki sadi tiek sabojati.

Nesaprotu, kapec nevar vienoties par Skonto stadionu, kur var patiesi baudit futbolu gan vietejie, gan pretinieku lidzjuteji.

  +1 [+] [-]

, 2024-09-03 17:23, pirms 2 nedēļām
nez, ko ajax fani darīs daugavas stadionā, kamēr mačs aukstuma dēļ risināsies neitrālā laukumā kkādā dienvidpolijā

  +1 [+] [-]

, 2024-09-03 17:33, pirms 2 nedēļām
"Dynamo" spēlēs Hamburgā.

https://www.ua-football.com/ua/fore...

     [+] [-]

, 2024-09-03 19:48, pirms 2 nedēļām
Off topic, Njangu Riga pārdevusi beļģiem pa pusotru ļimonu, tā ziņo. Speciālists Valakari vēl nesen nākotnes līgā iespēlēja.

  +2 [+] [-]

, 2024-09-03 20:43, pirms 2 nedēļām
PatiesiObjektivais rakstīja: Nav tā, ka Daugavas stadionā vienkārši ietilpība lielāka, līdz ar to pāris kapeikas vairāk sanāks nopelnīt?
Ne tikai - arī no drošības viedokļa Daugavas stadions ir piemērotāks. Ģērbtuves lielākas un vēl šis un tas. Ja pavisam godīgi, tad Skonto stadions ar Skonto halli būtu jāšķūrē nost un jābūvē mūsdienīgs UEFA stadions, bet šaubos, vai krievu miljardieris vēlas tik ļoti ieguldīt Latvijas futbola infrastruktūrā.

  +1 [+] [-]

, 2024-09-03 20:43, pirms 2 nedēļām
keksss rakstīja: Jutu lidzi LV futbola lidzjutejiem - bus jaskatas speles futbolam pavisam nepiemerota stadiona bez atmosferas pat sada ipasa notikuma, kad izdodas paveikt ko tiesam ieveribas cienigu futbola meroga. Futbola svetki sadi tiek sabojati.

Nesaprotu, kapec nevar vienoties par Skonto stadionu, kur var patiesi baudit futbolu gan vietejie, gan pretinieku lidzjuteji.
Riga neļaus principiālajiem konkurentiem spēlēt savā stadionā, pie tam Skonto arī slodze ir pamatīga. Barselona arī diez vai savā stadionā Real laistu spēlēt, ja kādā zinātniskās fantastikas scenārijā nevarētu aizvadīt spēli savā stadionā. Domāju Riga FC ļoti kremt, ka RFS nu jau otro reizi 3 gados spēlē grupu turnīrā, kamēr paši šajā laikā neko nav sasnieguši.

     [+] [-]

, 2024-09-03 20:43, pirms 2 nedēļām
fall in love rakstīja: Off topic, Njangu Riga pārdevusi beļģiem pa pusotru ļimonu, tā ziņo. Speciālists Valakari vēl nesen nākotnes līgā iespēlēja.
Kuram klubam pārdeva? Kas tad sanāk - viņa vietā Daškevičs tagad spēlēs, vai kāds cits ir tajā pozīcijā?

     [+] [-]

, 2024-09-03 20:48, pirms 2 nedēļām
Ambrē rakstīja: Ne tikai - arī no drošības viedokļa Daugavas stadions ir piemērotāks. Ģērbtuves lielākas un vēl šis un tas. Ja pavisam godīgi, tad Skonto stadions ar Skonto halli būtu jāšķūrē nost un jābūvē mūsdienīgs UEFA stadions, bet šaubos, vai krievu miljardieris vēlas tik ļoti ieguldīt Latvijas futbola infrastruktūrā.
Kaut kad bija arī runas, ka varētu Skonto stadionu "pārpirkt" un celt nacionālo stadionu tur, bet tā summa bija nenormāli augsta, principā par to summu mierīgi varētu tādu pašu atjauninātu Skonto stadionu uzcelt citur.

     [+] [-]

, 2024-09-03 20:58, pirms 2 nedēļām
Ambrē rakstīja: Kuram klubam pārdeva? Kas tad sanāk - viņa vietā Daškevičs tagad spēlēs, vai kāds cits ir tajā pozīcijā?
Union SG, kas spēlēs iespējams pati fc Rīga vēl nezina :p

  +1 [+] [-]

, 2024-09-03 21:00, pirms 2 nedēļām
BenSimmonsBall rakstīja: Kaut kad bija arī runas, ka varētu Skonto stadionu "pārpirkt" un celt nacionālo stadionu tur, bet tā summa bija nenormāli augsta, principā par to summu mierīgi varētu tādu pašu atjauninātu Skonto stadionu uzcelt citur.
nacionālajam stadionam stulba vieta, jo tur dabūt UEFA ceturtās kategorijas stadionu nevarētu dēļ tā, ka apkārt ir ļoti ierobežota iespēja auto stāvvietām. Bet kā lokācija cilvēkiem nokļūšanai uz stadionu ir vienkārši lieliska. Ceru, ka Skonto stadionu kādu dienu pārbūvēs un varēsim turpināt tur apmeklēt Virslīgas un Eirokausu spēles, bet Nacionālais stadions, lai top Lucavsalā.

  +3 [+] [-]

, 2024-09-03 21:04, pirms 2 nedēļām
Vajag vienkārši Uzvaras laukumā uzcept stadionu lai nevienam nenāktu prātā visādus pieminekļus tur celt.Ļoti izdevīga vieta visiem un krievi tāpat nāk uz futeni ,visi būs apmierināti.

     [+] [-]

, 2024-09-03 22:19, pirms 2 nedēļām
cookro rakstīja: Vajag vienkārši Uzvaras laukumā uzcept stadionu lai nevienam nenāktu prātā visādus pieminekļus tur celt.Ļoti izdevīga vieta visiem un krievi tāpat nāk uz futeni ,visi būs apmierināti.
Es tev piekrītu, bet to diemžēl nelemj LFF, bet gan Rīgas dome.

     [+] [-]

, 2024-09-04 06:59, pirms 2 nedēļām
pat ne skonto, bet futbola parodijaa daugava tads ir valsts limenis

     [+] [-]

, 2024-09-04 10:22, pirms 2 nedēļām
Jā, gaidīju, ka Einštreits pajautās kāpēc ne Skonto un pateiks , ka Daugavas stadions ir galīgi nepiemērots futbolam.
Mūsu sporta žurnālisti, kuri ir izsitušies TV, tiek pie komandējumiem uz pasaules mačiem intervijās, sarunās ar sportistiem, funkcionāriem ir ļoti kusli,smaida vien un kuļ tukšus salmus, baidās uzdot neērtus jautājumus. laikam trīc par savu vietu?!
Nevajag jau mega lielu stadionu, bet ap 10000 vietām jau sen bija laiks uzcelt, labs variants ir(bija) Uzvaras parkā, var arī rekonstruēt Skonto. Pagaidām tur galā varēja uzstādīt saliekamās tribīnes, reiz kad spēlēja izlase tā izdarīja.

  +1 [+] [-]

, 2024-09-04 11:22, pirms 2 nedēļām
Normāls papildu piķis RFS ienāksies. Jāskatās tikai, cik naski ārzemju fani dosies uz Rīgu un cik naski biļešu pircēji būs paši latviešu līdzjutēji. Šaubos, ka no Nīderlandes, Beļģijas, Grieķijas vai Turcijas atbrauks 2,5 pakas līdzjutēju, jo braukt skatīties uz kaut kādu RFS nav diez kas aizraujošs. Tāpat šaubos arī ka vietējie līdzjutēji aizpildīs stadionu. Bet vēl jau nāk atribūtika utt. Domāju, ka RFS/Ajax atribūtika tiks pirkta kā no konveijera, jo tas jau ir vēsturisks pretinieks.

  +1 [+] [-]

, 2024-09-04 12:32, pirms 2 nedēļām
Jānis Derums rakstīja: Jā, gaidīju, ka Einštreits pajautās kāpēc ne Skonto un pateiks , ka Daugavas stadions ir galīgi nepiemērots futbolam.
Mūsu sporta žurnālisti, kuri ir izsitušies TV, tiek pie komandējumiem uz pasaules mačiem intervijās, sarunās ar sportistiem, funkcionāriem ir ļoti kusli,smaida vien un kuļ tukšus salmus, baidās uzdot neērtus jautājumus. laikam trīc par savu vietu?!
Nevajag jau mega lielu stadionu, bet ap 10000 vietām jau sen bija laiks uzcelt, labs variants ir(bija) Uzvaras parkā, var arī rekonstruēt Skonto. Pagaidām tur galā varēja uzstādīt saliekamās tribīnes, reiz kad spēlēja izlase tā izdarīja.
Tak Uzvaras laukumu atmeta, jo tur RD esot savi plāni un taisās celt Lucavsalā, tikai redzot visas finansu peripētijas neticu, ka tuvākajā laikā cels.

     [+] [-]

, 2024-09-04 13:10, pirms 2 nedēļām
fall in love rakstīja: Joprojām neesmu dzirdējis nevienu oficiālu paskaidrojumu kāpēc ne Skonto, Einštreits arī neiedomājās paprasīt. Reglaments vai nevarēja vienoties, varbūt negribēja, manas spekulācijas.
Elmentāri, Skonto nav apsildāma laukuma. Piemēram, tādēļ. Ja kas, reglamentu katrs pats var izlaīsīt, bet ērtāk jau Dāvidam uzbraukt...

     [+] [-]

, 2024-09-04 14:27, pirms 2 nedēļām
Kas ir,bandīti,uz hokeja winter classic var iet,bet uz futbola winter classic raustās😆

     [+] [-]

, 2024-09-04 15:42, pirms 2 nedēļām
Rutkutēvs rakstīja: Elmentāri, Skonto nav apsildāma laukuma. Piemēram, tādēļ. Ja kas, reglamentu katrs pats var izlaīsīt, bet ērtāk jau Dāvidam uzbraukt...
Nu, nu... man šķiet, ka Skonto ir apsildāms laukums cik atceros. Skontoir problēma ar drošību + sēvietu skaits mazāks. Priekš šodienas UEFA standartiem sēdvietas ir pārāk tuvu laukumam utt.

     [+] [-]

, 2024-09-04 15:43, pirms 2 nedēļām
yankeezulu rakstīja: Normāls papildu piķis RFS ienāksies. Jāskatās tikai, cik naski ārzemju fani dosies uz Rīgu un cik naski biļešu pircēji būs paši latviešu līdzjutēji. Šaubos, ka no Nīderlandes, Beļģijas, Grieķijas vai Turcijas atbrauks 2,5 pakas līdzjutēju, jo braukt skatīties uz kaut kādu RFS nav diez kas aizraujošs. Tāpat šaubos arī ka vietējie līdzjutēji aizpildīs stadionu. Bet vēl jau nāk atribūtika utt. Domāju, ka RFS/Ajax atribūtika tiks pirkta kā no konveijera, jo tas jau ir vēsturisks pretinieks.
Ajax fani jau nebrauks tik daudz uz RFS skatīties cik savu klubu atbalstīt.