Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

FK ''Žalgiris'' spēli aizvadīs tikai līdzjutēju dēļ

FK ''Žalgiris'' spēli aizvadīs tikai līdzjutēju dēļ
Viļņas Žalgiris atbalstītāji
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Lietuvas futbola klubs Viļņas ''Žalgiris'', kuru arī piemeklējušas finansiālas grūtības, tomēr izlēmis spēlēt šīsdienas cīņā pret citu Viļņas komandu ''Vētra''.

Kluba spēlētāji pirms šīs spēles bija lēmuši boikotēt un nedoties uz to, jo ilgu laiku nav saņēmuši algas, bet tomēr pārdomāja. ''Nekas nav mainījies, mēs jūtamies nekam nevajadzīgi. Neviens no kluba administrācijas nav pat ticies un runājis ar mums. Tomēr futbolisti ir nolēmuši aizvadīt spēli pret ''Vētra'' tikai aiz cieņas pret saviem līdzjutējiem. Kā būs tālāk, redzēsim,'' šādu paziņojumu izplatīja kluba galvenais redaktors Mindaugs Čjapass.

FK ''Žalgiris'' ir piemeklējušas līdzīgas problēmas kā šobrīd FK ''Rīga'' Latvijā. Spēlētājiem netiek izmaksātas algas par padarīto darbu, kā rezultātā tie jau neaizbrauca uz 25.oktobra spēli Klaipēdā pret ''Atlantas''.

Izmantotie resursi:
ru.delfi.lt

  +2 [+] [-]

, 2008-11-02 14:29, pirms 16 gadiem
njā, krīze ne pa jokam. cerams, nebus tik traki kā 30-ajos

     [+] [-]

, 2008-11-02 16:30, pirms 16 gadiem
Žalgira klubiem iet smagi...

  +1 [+] [-]

, 2008-11-02 18:29, pirms 16 gadiem
Īstais laiks mūsējiem klubiem paķert Žalgira labākos! Bet, protams, žēl, ka klubs bankrotē! Iet vienā solī ar FK Rīga!