Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Sāga beigusies - Berbatovs spēlēs "Manchester United"

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

Sāga beigusies - Berbatovs spēlēs "Manchester United"
Dimitars Berbatovs
Foto: sportinglife.com

Mirkli pirms transfēru loga aizvēršanās Anglijas Premjerlīgas klubs "Manchester United" par 30,75 miljoniem sterliņu mārciņām no "Tottenham Hotspur" kluba iegādājās uzbrucēju Dimitaru Berbatovu. Darījumā ietilpst arī Mančestras kluba un Anglijas U-21 izlases spēlētāja Fraizera Kempbela izīrēšana uz vienu sezonu "Spurs" klubam.

27 gadus vecais Bulgārijas izlases līderis visu vasaru bija "Manchester United" kluba galvenā trenera Sera Aleksa Fergusona galvenais mērķis. Un šovakar ieilgusī sāga ap bulgāra iespējamo pāreju uz "United" beidzot noslēdzās. Berbatovs vakarpusē Mančestrā izgāja medicīnisko pārbaudi, un vēlā vakarā "Old Trafford" stadionā tika parakstīts četru gadu līgums.

Bulgārs "Tottenham Hotspur" klubam pievienojās 2006. gada maijā. "Spurs" klubam toreiz Barbatova iegādei nācās iztērēt 10,9 miljonus sterliņu mārciņu. Un, var droši teikt, ka tā summa bija to vērta. "Spurs" kluba rindās divu sezonu laikā Berbatovs aizvadīja 70 spēles, gūstot 27 vārtus.

Berbatovs savulaik pirms pārcelšanās uz Angliju spēlēja Bulgārijas "CSKA Sofia" un Vācijas "Bayer Leverkusen" klubos. Kliniskais uzbrucējs Bulgārijas izlases sastāvā aizvadījis 65 spēles, gūstot 43 vārtus.

Izmantotie resursi:
skysports.com

1 2 57 komentāri

  +4 [+] [-]

, 2008-09-02 02:56, pirms 16 gadiem
Beidzot... Veiksmi un daudz vārtus jaunajā komandā! Freizeru pēc sezonas gadīsim atpakaļ ar vēl lielāku pieredzi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-09-02 03:18, pirms 16 gadiem
nu cerams, ka Dimitaram buus garsha speeleet(top klubs EPL, Chempionliiga, kausi), jo talants ir nenormaals, tikai ja neredzi rezultaatu savam darbam, tad logjiski, ka rokas nokaras- Spurs sakaraa. Mu izskataas draudiigi uz doto briidi- jau saaku baidiities, cerams , ka nesapleesiisies savaa starpaa visas taas 30 miljonu zvaigznes un spees izlemt, kura sitiis, kura dos piespeeles siteejam. tiiri objektiivi skatoties, kaads no chetrinieka- cukurinsh, Tevezs, ruunis, Berbatoffs, dabuus ciest, jo nav reaali, ka vis tagad sitiis velns zin cik golus un buus top vaartu guveeju chetrinieks EPL. uz doto briidi man izskataas, ka uz goliem buus apdaliiti cukurinsh un Ruunijs un speeli taisiis Tevezs un bulgaars, bet abiem augstaak mineetajiem tiks atveeleeta vairaak piespeelju daliitaaju loma. dziivosim, redzeesim
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2008-09-02 03:35, pirms 16 gadiem
Niklāv, ko nozīmē vārds "klinisks"?

  +8 [+] [-]

, 2008-09-02 05:49, pirms 16 gadiem
aye rakstīja: Niklāv, ko nozīmē vārds "klinisks"?


Tu domā, ka viņš pats to zina? Kā krievi saka: ''hotel vijebnutsa''...
Protams, tāda vārda latviešu valodā nav, bet piedosim bērnam šo kļūdu - viņš vēl mācās...
Angļu valodā mēdz lietot apzīmēju ''clinical striker''. ''Autors'' gribēja paspīdēt, pārlatviskojot šo ar ''Klinisks uzbrucējs''. Tikai ir viena problēma -
nav mūsu valodā tāda vārda ''kliniskis'', bet ir ''klīnisks'', kam ir medicīniska nozīme. So... beigās sanāca ''gribēju kā krutāk, sanāca kā vienmēr''...

  +1 [+] [-]

, 2008-09-02 07:46, pirms 16 gadiem
Uzbrukumā ļoti labs papildinājums!!! Jācer, ka tagad būs lielāks asums un vairak vārti!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-09-02 08:32, pirms 16 gadiem
Ja salīdzina Robinju un Berbatovu, tad priekšroku tomēr dodu Robinju.

     [+] [-]

, 2008-09-02 08:47, pirms 16 gadiem
Ļoti, ļoti, ļoti labi! Tas ir noticis!

Citējot Fergusonu:
"This is a key signing. Dimitar is one of the best and most exciting strikers in world football.

"His style and ability will give the team a different dimension and I’m sure he will be a popular player with the fans."

  -1 [+] [-]

, 2008-09-02 08:53, pirms 16 gadiem
Vēl viena piebilde par līgumu starp United un Spurs -

"As part of the deal, Spurs have agreed not to pursue their complaint to the Premier League over Manchester United's pursuit of Dimitar Berbatov."

Jeb, citiem vārdiem sakot, Spurs ir atsaukuši visas prasības pret United par itkā nelikumīgu sazināšanos ar futbolistu bez kluba atļaujas.
Slēpts komentārs: chesis

  -1 [+] [-]

, 2008-09-02 09:01, pirms 16 gadiem
Beidzot! 2 gadus centās iegūt, un beidzot šis mirklis ir klāt! Fantastika!

  +3 [+] [-]

, 2008-09-02 09:01, pirms 16 gadiem
Vai tiešām viņš ir tik vērts???

  +4 [+] [-]

, 2008-09-02 09:09, pirms 16 gadiem
zvaigznajs rakstīja: Vai tiešām viņš ir tik vērts???

Domāju, ka to būs iespējams novērtēt, pavērojot viņa sniegumu vēlāk.

  +2 [+] [-]

, 2008-09-02 09:18, pirms 16 gadiem
Varbūt autoriem vajadzētu beidzot izlemt: Mančestra vai Mančestera. Katrā rakstā šī komanda (vai pilsēta) tiek rakstīta savādāk. Paši angļi domā, ka viņi dzīvo Mančesterā.

  +2 [+] [-]

, 2008-09-02 09:20, pirms 16 gadiem
Starp citu, vai tik gadījumā Arsenal tā arī neiegādājās nevienu futbolistu vakar? Kas tagad būs ar to DM pozīciju?

  +4 [+] [-]

, 2008-09-02 09:31, pirms 16 gadiem
lai veicas berbatovam mu, man patiik shis speeleetaajs, maak iesit golus iedot piespeeles un vadiities, redzeesim ko shis paraadis mu sastaavaa, es tik briinos par spurs kas tad vinjiem tagad golus sitiis, defo pagaajusho gad atdeva, tagad kiinu un beerbatovu, kas tad vinjiem palika no uzbruceejiem d.bents tikai?

  +3 [+] [-]

, 2008-09-02 09:33, pirms 16 gadiem
SUPORT_CHELSEA rakstīja: lai veicas berbatovam mu, man patiik shis speeleetaajs, maak iesit golus iedot piespeeles un vadiities, redzeesim ko shis paraadis mu sastaavaa, es tik briinos par spurs kas tad vinjiem tagad golus sitiis, defo pagaajusho gad atdeva, tagad kiinu un beerbatovu, kas tad vinjiem palika no uzbruceejiem d.bents tikai?

Un vel pavljuchenko..

     [+] [-]

, 2008-09-02 09:33, pirms 16 gadiem
viņiem ir superstriker - Pavļučenko!

  -1 [+] [-]

, 2008-09-02 09:43, pirms 16 gadiem
BEIDZOT..............!!MU SEN VAJADZEEJA JAUNAS ASINIS....!!UZSKATU IZCILS UZBRUCEEJS, BEZ LIEKAAM AARISHKIIBAAM.(MUUSDIENAAS TAS IR RETI SASTOPAMS)

  +1 [+] [-]

, 2008-09-02 09:46, pirms 16 gadiem
SUPORT_CHELSEA rakstīja: es tik briinos par spurs kas tad vinjiem tagad golus sitiis, defo pagaajusho gad atdeva, tagad kiinu un beerbatovu, kas tad vinjiem palika no uzbruceejiem d.bents tikai?

Bents + Pavļučenko + Kempbels.

     [+] [-]

, 2008-09-02 10:04, pirms 16 gadiem
United paliek uzticīga savai transfēru politikai - pirkt maz, bet pārdomāti, pie tam pārsvarā īstas zvaigznes. Atšķirībā no dažām konkurentēm, kas tik pērk un pērk, un pērk, bet atklāti sakot diezgan bezjēdzīgi (pirmajā brīdī no lieliskajiem pirkumiem nāk prātā vien Toress un Deku). Evra, Vidičs, Hārgrīvzs, Tevezs, Berbatovs - pēdējos gados lieliska izvēle. Nedaudz skepse ir vienīgi par Nani iegādi. Andersons - rādīs laiks, varētu būt lietaskoks.

  -1 [+] [-]

, 2008-09-02 10:07, pirms 16 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Starp citu, vai tik gadījumā Arsenal tā arī neiegādājās nevienu futbolistu vakar? Kas tagad būs ar to DM pozīciju?


Denilsons būs jaunā balsta pussargu sensācija Anglijas Premjerlīgā. Vai Ebue, piemēram... Šī plāna pirmās skices bija redzamas pret Fulham.
Ja Vengers uzskata, ka Ramzijs+Nasri ir labāki aizstājēji Hļebam+Flaminī+Žilbertu un ar viņiem būs progress, tad ļausim viņam tā domāt. No offence 2 Arsenal or its supporters...

  +2 [+] [-]

, 2008-09-02 10:10, pirms 16 gadiem
Edmunds Novickis rakstīja: United paliek uzticīga savai transfēru politikai - pirkt maz, bet pārdomāti, pie tam pārsvarā īstas zvaigznes. Atšķirībā no dažām konkurentēm, kas tik pērk un pērk, un pērk, bet atklāti sakot diezgan bezjēdzīgi (pirmajā brīdī no lieliskajiem pirkumiem nāk prātā vien Toress un Deku). Evra, Vidičs, Hārgrīvzs, Tevezs, Berbatovs - pēdējos gados lieliska izvēle. Nedaudz skepse ir vienīgi par Nani iegādi. Andersons - rādīs laiks, varētu būt lietaskoks.


Nesaprotu, kas jums visiem ir pret Nani pēc vienas vai divām sūdīgām spēlēm? Jebkurā gadījumā viņš var paskriet ātrāk par Gigsu un tāpēc arī spēlēs vairāk. Ar vārtu gūšanu lai nodarbojas citi. No Nani pirmajā sezonā nekādas kalnu gāšanas netika gaidītas, pie tam uzskatu, ka viņš nospēlēja ar ''+'' zīmi. Otrā sezona varētu parādīt vai viņš būs kapātājs vai ne.

     [+] [-]

, 2008-09-02 10:17, pirms 16 gadiem
Ne jau balstoties tikai uz 1-2 spēlēm izteikts viedoklis. Arī pag.sezon cītīgi vēroju.

Jā, viņš ir tehnisks, fiziski spēcīgs, apveltīts ar lielisku sitienu. Taču lielākais mīnuss (kas sabojā visu iepriekšminēto) ir domāšana. Viņš 70% gadījumu pieņem nepareizus lēmumus un vēlāk nemaz to neapzinās un uzskata, ka darījis pareizi (ko pierāda tas, ka nekas nemainās). Teiksi, ka ir jauns un ka tas viss nāks ar laiku? Nezinu... man kaut kā šķiet, ka vai nu tas ir, vai nu nav, jo spēlētāji futbolā ir no bērna kājas un 21 gada vecumā šai domāšanai jau jābūt nobriedušai. Ronaldu tas jau sen ir.

  +2 [+] [-]

, 2008-09-02 10:20, pirms 16 gadiem
Edmunds Novickis rakstīja: Ne jau balstoties tikai uz 1-2 spēlēm izteikts viedoklis. Arī pag.sezon cītīgi vēroju.

Jā, viņš ir tehnisks, fiziski spēcīgs, apveltīts ar lielisku sitienu. Taču lielākais mīnuss (kas sabojā visu iepriekšminēto) ir domāšana. Viņš 70% gadījumu pieņem nepareizus lēmumus un vēlāk nemaz to neapzinās un uzskata, ka darījis pareizi (ko pierāda tas, ka nekas nemainās). Teiksi, ka ir jauns un ka tas viss nāks ar laiku? Nezinu... man kaut kā šķiet, ka vai nu tas ir, vai nu nav, jo spēlētāji futbolā ir no bērna kājas un 21 gada vecumā šai domāšanai jau jābūt nobriedušai. Ronaldu tas jau sen ir.


Tieši tā arī teikšu - tas viss nāks ar laiku. Tieši tas pats bija ar Ronaldo, kas pirmajā sezonā vispār to vien tik darīja kā taisīja savus stepouverus. Bet, kad izdevīgā pozīcijā bija partneris, kuram bija jāiedod bumba, tad čuš vien bija.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-09-02 10:57, pirms 16 gadiem
Edmunds Novickis rakstīja: United paliek uzticīga savai transfēru politikai - pirkt maz, bet pārdomāti, pie tam pārsvarā īstas zvaigznes. Atšķirībā no dažām konkurentēm, kas tik pērk un pērk, un pērk, bet atklāti sakot diezgan bezjēdzīgi (pirmajā brīdī no lieliskajiem pirkumiem nāk prātā vien Toress un Deku). Evra, Vidičs, Hārgrīvzs, Tevezs, Berbatovs - pēdējos gados lieliska izvēle. Nedaudz skepse ir vienīgi par Nani iegādi. Andersons - rādīs laiks, varētu būt lietaskoks.

vari saakt jau pievienot ssim sarakstam Samir Nasri!!!
1 2 57 komentāri