Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Video: Kas notiktu, ja golfs un futbols apmainītos komentētājiem?

Ints Megnis
Ints Megnis
Amerikāņu komiķis Džons Kraists apmainījis vietām komentētājus futbola un golfa sacensībās. Noklausies, kas notiktu, ja golfa komentētājs priecātos Krištianu Ronaldu vārtu guvumu Pasaules kausā, bet futbola komentētājs atzīmētu Taigera Vudsa trāpījumu bedrītē.
Vērtējums:

  +2 [+] [-]

, 2018-07-02 14:25, pirms 6 gadiem
haha... šitas labs

  +1 [+] [-]

, 2018-07-02 15:21, pirms 6 gadiem
LTV7 komentētāji šogad tā komentē, kā varētu varbūt šahu komentēt, ja vērtē tīri emocijas

  +2 [+] [-]

, 2018-07-02 16:20, pirms 6 gadiem
Tas pat vairāk hokeja komentētāju no NHL atgādināja Futenei piestāvētu spāņu vai latinosu goaaaal goaaal goaaal

  +1 [+] [-]

, 2018-07-02 17:23, pirms 6 gadiem
Taigers Vudss, Taigers Vudss, Taigers Vudss! Vai jūs sapratāt, kas tikko notika? Viņš trāpa bedrītē bumbu un bumba pazūd bedrītē! Taigers Vudss panāk PAR!

- Spānijas izlase protestē pret tiesnešu lēmumu. Viņi neprotestē tik stipri kā FK Venta pret Romāna Lajuka lēmumu par soda sitienu spēlē pret Rīgas Skonto, tolaik Lajuks bija iesaistīts procesos par un ap Skonto kluba valdi, bet viņam tomēr atļāva tiesāt spēli. Jā, tie bija interesanti laiki, pagrieziet klusāk to troksni, kas tur notiek? Portugāļi skraida pa laukumu un mežonīgi apkampjas, ak jā, iespējams, vienkārši dienvidnieku emocijas, no otras puses, nav izslēgts, ka tika gūti vārti, bet mums nav laika skatīties atkārtojumu, jo ir reklāmas pauze.

  +2 [+] [-]

, 2018-07-02 19:37, pirms 6 gadiem
vf rakstīja: LTV7 komentētāji šogad tā komentē, kā varētu varbūt šahu komentēt, ja vērtē tīri emocijas
Kreipāns varētu vēsturi mācīt kaut kur profenē

     [+] [-]

, 2018-07-02 23:46, pirms 6 gadiem
pūce rakstīja: Kreipāns varētu vēsturi mācīt kaut kur profenē
Speciāli ielogojos, lai iedotu tev žetonu. Ticēsiet, vai nē, bet reiz Kripāns tā aizrāvās rokoties pa pierakstiem un kautko buldurējot par svarcelšanu, ka palaida garām gūtos vārtus.

  +1 [+] [-]

, 2018-07-03 09:19, pirms 6 gadiem
LEdgars rakstīja: Speciāli ielogojos, lai iedotu tev žetonu. Ticēsiet, vai nē, bet reiz Kripāns tā aizrāvās rokoties pa pierakstiem un kautko buldurējot par svarcelšanu, ka palaida garām gūtos vārtus.
Kreipāns, protams, mēdz "aizrunāties" un šo to palaist garām, bet salīdzinot ar diviem pārējiem tirliņiem (sevišķi izceļas fantasts Auziņš, kas iemācījies pāris standarta frāzes un tās dažādās interpretācijās maļ visu spēli + kaut ko piefantazē klāt) viņš ir kā teiktu tas timofejevs n-tās reizes pārāks.