Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Salaspilieši cīnīsies par "Hello Stockholm!" medaļām

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Salaspilieši cīnīsies par "Hello Stockholm!" medaļām
Publicitātes foto
Foto: frisbee.lv

Salaspils Frisbija kluba komandas šajā nedēļas nogalē, 18. un 19. martā, startēs vienā no Eiropas lielākajiem telpu frisbija turnīriem "Hello Stockholm!". Latviju Zviedrijas galvaspilsētā pārstāvēs "Salaspils FK" meiteņu komanda, kas pērn kļuva par šī turnīra čempionēm, bet vīriešu divīzijā "Salaspils WT", kas ir vienīgā komanda, kam līdz šim ir izdevies izcīnīt medaļas visos trijos "Hello Stockholm!" turnīros.

"Salaspils FK" turnīrā startējusi visos trijos tās norises gados, bet uz goda pjedestāla Salaspils meitenēm izdevies kāpt tikai pērn, kad arī tika izcīnīta augstākā kaluma medaļas – zelta. Tāpat kā meiteņu komanda, arī "Salaspils WT" startējusi visos trijos iepriekšējos gados, spējot demonstrēt nemainīgi labu sniegumu, katru reiz izcīnot bronzas godalgas.

Salaspils meiteņu komanda turnīrā izsēta ar pirmo numuru un atrodas vienā apakšgrupā ar Zviedrijas "KFUM Linköping" un Vācijas "Rubik's Boobs". Pirmo spēli "Salaspils FK" aizvadīs pret vācietēm 18. martā pulksten 11.30 pēc Latvijas laika, sekos spēle pret Zviedrijas komandu pulksten 14.00. Lai komanda turpinātu cīnīties par medaļām un iekļūtu astotdaļfinālā, apakšgrupā jāizcīna vismaz otrā vieta.

Latvijas čempionvienība "Salaspils WT" turnīrā izsēta ar otro numuru un atrodas vienā apakšgrupā ar divām Zviedrijas komandām - "KFUM Linköping 1" un "Uppsala FDK". Pirmo spēli, kas sāksies pulksten 10.00, salaspilieši aizvadīs pret "KFUM Linköping 1", bet pulksten 12.30 mērosies spēkiem ar "Uppsala FDK". Neatkarīgi no ieņemtās vietas apakšgrupā, "Salaspils WT" cīņu turpinās ar astotdaļfināla spēli.

"Hello Stockholm!" ir viens no lielākajiem un prestižākajiem Eiropas turnīriem telpu frisbijā. Atšķirībā no citiem turnīriem "Hello Stockholm!" ir noteikts maksimālais spēlētāju limits komandās, kas ir astoņi, tādējādi spēlētājiem ir jābūt ne tikai ātriem un precīziem, bet arī izturīgiem, lai spētu saglabāt augstu sniegumu visa turnīra garumā. Šogad par titulu kopumā sacentīsies 28 vīriešu un 22 sieviešu komandas.

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |