Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Salaspils komandām dubultuzvara Latvijas čempionātā telpās

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Salaspils komandām dubultuzvara Latvijas čempionātā telpās
Abu Salaspils komandu kopbilde
Foto: Edgars Vaivads

Par Latvijas čempionēm frisbijā telpās pagājušās nedēļas nogalē kļuva komandas "Salaspils WT" un "Salaspils FK". "Salaspils WT" finālā uzveica "Ventspils Frisbija klubu", bet sieviešu konkurencē otrajā vietā ierindojās valmierietes.

Vīriešu finālā "Salaspils WT" jau pirmajā puslaikā ieguva četru punktu pārsvaru (8:4), bet atlikušajā laikā to palielināja vēl vairāk (15:9). Šis Salaspils komandai bija ceturtais Latvijas čempiones telpās tituls pēc kārtas.

Spēlē par bronzas medaļām "Hardcore Ultimate" Rīgas derbijā ar 11:7 pārspēja "Ultimate Decisio". Piektajā vietā ierindojās "Valmiera", kas izšķirošajā spēlē ar 13:8 revanšējās "Salaspils Jr", kas sezonas vidū valmieriešiem atņēma vietu elitē. Septītajā vietā Ogres "NightWatch", astotā – "Sirocco" no Rīgas, devītā – "Daugavpils Universitāte", bet desmitā – "Inčukalns/Valmiera -2".

Sieviešu finālā pārliecinoši čempionu kausu atguva "Salaspils FK", kas ar 15:6 sagrāva pērnā gada čempioni "Valmiera". Bronzu ieguva Ogres "Moments", bet ceturtajā vietā ierindojās Rīgas "Sirocco". Piekto vietu izcīnīja "Salaspils Jr", sestajā vietā atstājot "Ventspils Frisbija kluba" spēlētājas. Septītajā vietā ierindojās debitante - Inčukalna "WildCats".

Vīriešu divīzijā "Salaspils WT" šis bija ceturtais tituls pēc kārtas, savukārt "Salaspils FK" kausu atguva pēc divu gadu pauzes.

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |

     [+] [-]

, 2018-03-07 11:36, pirms 6 gadiem
Kur palikuši konkurenti, vai tādi vispār ir? Vai tur ir tikai viena komanda no Salaspils?