Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Latvijas komandas uzvar starptautiskā turnīrā Tallinā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Latvijas komandas uzvar starptautiskā turnīrā Tallinā
Turnīra uzvarētāju kopbilde

27. un 28. martā Igaunijas galvaspilsētā Tallinā jau 13. reizi notika tradicionālais starptautiskais frisbija turnīrs "Kick in the Viimsi". Latviju šajā pasākumā šogad pārstāvēja tikai divas komandas – puišu "Hardcore Ultimate" (Rīga) un meiteņu "Moments" (Ogre), toties abas izcīnīja godpilnās pirmās vietas, pie tam rīdziniekiem šāds panākums bija pa spēkam jau ceturto reizi pēc kārtas.

Pagājušajā pavasarī Latvijas frisbiju Igaunijā pārstāvēja veselas sešas komandas (četras puišu un divas meiteņu), bet pie medaļām tika tikai "Hardcore Ultimate". Šogad mūsu kvantitāte bija ievērojami samazinājusies, toties dubultojusies kvalitāte.

Ogres "Momenta" meitenes turnīru uzsāka ar uzvarām pār Krievijas komandām "Molodye" (11:6) un "Dogma" (11:7), kā arī smagi nākušu uzvaru pār Igaunijas komandu "4-Est" – 10:9. Pirmās dienas noslēgumā mūsu meitenes ar 7:8 atzina Somijas kluba "Turku Terror" pārākumu. Turnīra otrajā dienā ogrēnietes pusfinālā vēlreiz tikās ar "Molodye", ko uzvarēja ar 8:7. Finālā mūsējām pretī atkal stājās igaunietes (4-Est), kas šoreiz tika pieveiktas ar 16:14.

"Hardcore Ultimate" turnīru sāka ar zaudējumu somu komandai "Ground Zero" – 7:9. Turpinājums mūsējiem bija daudz veiksmīgāks – uzvaras pār igauņu "FreezeB" (10:8) un lietuviešu "Vorai" (11:6). Ceturtdaļfinālā rīdzinieki ar 11:3 sagrāva Igaunijas klubu "FreeFlyers", pusfinālā ar 11:5 vēlreiz tika galā ar "Vorai", bet finālā ar 15:13 pārspēja Krievijas komandu "Shadows".

Balvas par spēles garu šoreiz ieguva meiteņu komanda "4-Est" un puišu "FreeFlyers".

Izmantotie resursi:
frisbee.ee

     [+] [-]

, 2010-04-04 15:10, pirms 14 gadiem
Malači, tā tik turēt.

     [+] [-]

, 2010-04-04 15:15, pirms 14 gadiem
Apsveicu, HU un Moments labi nokapāja