Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Pārgaujas" laukuma lietā rasts kompromiss

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Pārgaujas" laukuma lietā rasts kompromiss
Florbola komanda "Pārgauja"
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Šodien vairāk kā četru stundu garumā turpinājās Latvijas Florbola savienības (LFS) Valdes sēde. Viens no darba kārtības jautājumiem bija par standartiem neatbilstošo florbola komandas "Pārgauja" mājas spēļu laukumu (Stalbes pagasta sporta zāli), kurā, saskaņā ar LFS Valdes sēdes 2009. gada 29. augusta lēmumu, nākamajā sezonā vairs nebija atļauts aizvadīt ne tikai vīriešu Virslīgas izslēgšanas spēles, bet arī regulārā turnīra spēles.

LFS prezidents Ilvis Pētersons portālam Sportacentrs.com pastāstīja, ka, kā jau solījis, uz šodienas sēdi bija ieradies Pārgaujas novada domes priekšsēdētājs Hardijs Vents. Pārgaujas novada pašvaldība ir sporta kluba "Pārgauja" galvenais atbalstītājs, tādēļ arī Venta kungs ir iesaistījies šīs problēmas risināšanā.

Pētersona kungs atklāja, ka jautājuma izskatīšana noritējusi ļoti labvēlīgā gaisotnē, domes priekšsēdētājs Vents bijis ļoti saprotošs un pretimnākošs, kas ļoti atvieglojis konstruktīvu vienošanos panākšanu. Pirms šīs Valdes sēdes atbildīgās LFS amatpersonas vēlreiz bija apsekojušas Stalbes pagasta sporta zāli, novērtējot, kādus reālus pasākumus varētu veikt drošības uzlabošanai. Venta kungs apsolīja šos ieteikumus ņemt vērā un realizēt.

Kā mūs informēja LFS prezidents Ilvis Pētersons, Valdes locekļi vienojās, ka lēmuma par aizliegumu Stalbes pagasta sporta zālē aizvadīt Virslīgas regulārā turnīra spēles spēkā stāšanās tiek atlikta uz diviem gadiem. Tātad – nākamajā un aiznākamajā sezonā florbola komanda "Pārgauja" drīkstēs spēlēt tajā pašā laukumā. Tiesa, atbildīgajām amatpersonām šajā laikā jādara viss iespējamais, lai tiktu uzcelta jauna un prasībām atbilstoša sporta halle. Sporta halle varētu tapt netālajā Auciemā, vismaz jau ir tāds projekts.

Domājams, ka šī ziņa noteikti uzlabos garastāvokli un piedos vēl lielāku cīņassparu "Pārgaujas" spēlētājiem, kuri tikai vakar pieveica "Ķekavu", iekļūstot ceturtdaļfinālā. Jau sestdien stalbēnieši uzsāks cīņu ar "RTU/Inspecta" komandu. Lai veicas!



     [+] [-]

, 2010-03-03 21:51, pirms 15 gadiem
Smagi, smagi, vēl 2 gadi. Tiešām tuvumā nevar pieņemamāku zāli atrast?

     [+] [-]

, 2010-03-03 21:51, pirms 15 gadiem
vismaz, labi ka taa!! taatad viss paliek kaa bija liidz shim

  +6 [+] [-]

, 2010-03-03 22:26, pirms 15 gadiem
Florbola attistibas un popularizesanas zina sis ir pareizakais lemums
Taa tas ir...!

  +3 [+] [-]

, 2010-03-03 22:27, pirms 15 gadiem
A kas notiek ar turpat tuvumā esošo Straupes sporta zāli, pāris reizes tur esmu bijis, liekas pieņemama zāle, neatbilst kritērijiem vai kas!
Pāris reizes ir sanācis tu ieskriet uz pāris minūtēm, un tāpēc nekad neesmu ievērojis vispār kas tur darās!

  +1 [+] [-]

, 2010-03-03 22:37, pirms 15 gadiem
Ir divas zāles pargaujas tuvumā Straupes (kvalatitiva zāle ar ļoti lanu segumu)
Un Lekringa zāle

     [+] [-]

, 2010-03-03 22:40, pirms 15 gadiem
straupe ir tikpat liels laukums ka stalbe, bet mazak skatitaju vietas, tas ari minus.

  +2 [+] [-]

, 2010-03-03 22:42, pirms 15 gadiem
Curtiys rakstīja: straupe ir tikpat liels laukums ka stalbe, bet mazak skatitaju vietas, tas ari minus.
Straupē taču ir jauna zāle vai ne?
Kāpēc tad necēla uzreiz atbilstošu standartiem?

  +3 [+] [-]

, 2010-03-03 22:50, pirms 15 gadiem
Tviksijs rakstīja: Straupē taču ir jauna zāle vai ne?
Kāpēc tad necēla uzreiz atbilstošu standartiem?
nezināju ka visp straupē ir zāle

     [+] [-]

, 2010-03-04 00:06, pirms 15 gadiem
Straupē ir laba zāle ar labu segumu, bet problēma ir tā, ka Straupē orientējas uz basketbolu un volejbolu un Tur nav brīvu logu, pluss laukums ir tieši tāds pats ...

  -2 [+] [-]

, 2010-03-04 00:08, pirms 15 gadiem
Tviksijs rakstīja: Straupē taču ir jauna zāle vai ne?
Kāpēc tad necēla uzreiz atbilstošu standartiem?
Vai ta kāds jaunums, ka mūsu valstī papriekšu sabāž kabatās, un pēc tam domā, ka tomēr tas nebija izdevīgi, un moš uzraut vēl vienu zāli tuvējā ciemā, lai atkal bik saceptos

     [+] [-]

, 2010-03-05 02:26, pirms 15 gadiem
Jācer, ka nākamgad neīdēs, ka nevar tur playoff spēlēt. Jāsaka, ka tajā zālē nav forši spēlēt, bet kaut kā jau tam florbolam jāpopularizējas.

     [+] [-]

, 2010-03-08 21:10, pirms 15 gadiem
Pārgauja labrāt spēlētu uz atbilstoša laukuma .. Bet tā kā novadā nav tādas zāles jāspēlē tādā kā ir .. Grūti būs 2 gadu laikā atrast piķi jaunai zālei ..Atkal būs jāsēžas pie sarunu galda .. Un ja kāds nesaprot kādēļ Pārgaujas pārstāvji cīnās par tiesībām komandai spēlēt savu skatītāju priekšā un veidot novadā florbola auru lai aiziet uz poda un padomā..