Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Līdervienība eksaminēs viešņas no Cēsīm

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Līdervienība eksaminēs viešņas no Cēsīm
Laura Gaugere (#55)
Foto: Floorball.lv

Elvi sieviešu florbola virslīgā šovakar paredzēta viena spēle, kurā pēdējo gadu nemainīgās titula īpašnieces “Rubene” savās mājās uzņems pašlaik sestajā pozīcijā esošo Cēsu “Lekringu”.

Kocēnu vienība uzvarējusi visās desmit līdzšinējās spēlēs, sakrājot maksimālo punktu skaitu un droši tuvojas kārtējai uzvarai regulārajā sezonā, lai pēc tam soļotu pretim kārtējam čempionu titulam. Pēdējā spēlē “Rubenes” vienība ar rezultātu 16:1 savās mājās sagrāva “Irlava/Avant” vienību , kura jau ir paziņojusi par izstāšanos no čempionāta, atlikušajās cīņās nopelnot tehniskos zaudējumus. Pret Irlavas vienību, izņemot līderi Lauru Gaugeri, neviena cita spēlētāja neguva vairāk par trim punktiem, vienlaikus pie punktiem tika pilnīgi visas laukuma spēlētājas. Gaugere savā kontā tajā spēlē ierakstīja piecus rezultativitātes punktus, bet visā sezonā viņai kopumā 43 (19+24) rezultativitātes punkti, kas ir diezgan pārliecinoši labākais rādītājs arī visā čempionātā.

Tikmēr Cēsu “Lekrings” rezultatīvākās florbolistes Katrīna Dārta Kārkliņa (7+9) un Betija Raseiceva (11+4) rezultatīvāko spēlētāju sarakstā noslēdz otro desmitu. Neskatoties uz to, vienība uz Kocēniem dodas pacilātā noskaņojumā, jo pirms četrām dienām savās mājās ar rezultātu 6:5 tika uzvarētas rangā augstāk stāvošās “Rubene-1” spēlētājas. Betija šajā spēlē guva trīs punktus un izcēlās ar mača labākās spēlētājas balvu, bet tikpat punkti bija arī Katei Melderei. Tabulā cēsnieces ar 13 punktiem desmit spēlēs atrodas sestajā pozīcijā, ar visnotaļ teorētiskām izredzēm pakāpties augstāk. Vienlaikus, neskatoties uz atlikušajām cīņām, izcīnītā uzvara pār Kocēnu otro komandu oficiāli nodrošināja cēsniecēm sesto vietu tabulā un ceļazīmi uz ceturtdaļfināla sēriju.

Abu komandu pirmajā šīs sezonas savstarpējā spēlē 4. oktobrī cēsnieces savās mājās cieta sagrāvi ar rezultātu 1:16, vienīgos vārtus gūstot Katrīnai Dārtai Kārkliņai desmit minūtes pirms mača beigām, kad rezultāts bija jau 0:15. Tikmēr Gaugere uzvarētāju rindās ne vien pati guva piecus vārtus, bet pamanījās atzīmēties arī ar četrām rezultatīvām piespēlēm, tādējādi kopumā sakrājot deviņus rezultativitātes punktus.

Spēles sākums šodien Kocēnos pulksten 20:00.