Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Iespējams, uzzināsim dāmu čempionāta finālistes

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Iespējams, uzzināsim dāmu čempionāta finālistes
Inga Ametere
Foto: Kekavasbulldogs.lv

Elvi sieviešu florbola virslīgā šodien tiks aizvadītas otrās cīņas pusfinālu sērijās. Ja favorītes spēs uzvarēt otro dienu pēc kārtas, tad sērijas būs noslēgušās un tiks noskaidrotas tās divas vienības, kas cīnīsies par čempionu titulu. Spēlei Kocēnos starp komandām "Rubene-1" un "Rubene" iespējams sekot līdzi interneta tiešraidē, ko savā mājaslapā Latvijas Florbola savienība » LV »... nodrošina Latvijas Florbola savienība.

“Rubene-1” - “Rubene” pulksten 12:30 Kocēnos

Bez pārsteigumiem aizritējušas gan abas savstarpējās spēles regulārajā sezonā, gan arī vakar notikusī pirmā pusfināla sērijas cīņa, allaž pie panākumiem tiekot pašreizējām titula īpašniecēm. Vakar viņas bija pārākas ar rezultātu 8:3, bet interesanti, ka pirmo reizi sezonā bez punktiem cīņu noslēdza Zane Darša, kura palika sausā. Tikmēr lielisku cīņu aizvadīja Paula Matisone, gūstot divus vārtus un izdarot divas rezultatīvas piespēles. Viņai tā bija atkārtoti rezultatīvākā spēle sezonā. Vienus vārtus guva un vienu piespēli izdarīja Simona Grāpēna, kura, ņemot vērā Daršas “kluso” spēli, tagad ir garākā sērija ar vismaz vienu punktu katrā cīņā komandā - viņa rezultatība bijusi visās 13 spēlēs, kurās ir piedalījusies. Vienā mačā viņa palika ārpus pieteikuma.

Tikmēr “Rubene-1” komandā pirmo reizi pēc 16 rezultatīvām spēlēm bez punktiem cīņu noslēdza Elīna Sirmā. Pēc vienas tukšās spēles ar diviem vārtu guvumiem atzīmējās virslīgas rezultatīvākā debitante Madlēna Rozīte, bet par labāko spēlētāju tika atzīta Dinija Pinkule, kura vakar ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Noteikti jāizceļ arī Zeltītes Larinovas sniegums, kura spēlē atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm.

“FK Ķekava” - “Ķekavas Bulldogs/NND” pulksten 13:00 Ķekavā

Arī abu Ķekavas komandu divcīņās visās trijās spēlēs pie panākumiem izdevies tikt “Ķekavas Bulldogs/NND”, kuras pēc divām uzvarām regulārajā sezonā vakar triumfēja pirmajā pusfināla spēlē ar rezultātu 6:3. Jau atgriešanās spēlē punktu par rezultatīvu piespēli nopelnīja Inga Ametere, bet spilgtu cīņu aizvadīja jaunā Elīna Dīce, kuras rēķinā trīs vārtu guvumi. Pirmo reizi sezonā bez punktiem maču noslēdza Anna Ankudinova, kurai trīs minūtes pirms mača beigām bija iespēja realziēt soda metienu, taču viņa palika zaudētājos duelī ar Kristīni Kirilovu. Tikmēr otra komandas līdere Līga Vancāne ierakstīja savā kontā kārtējo vārtu guvumu un rezultatīvo piespēli.

“Ķekavas” komandā ar vārtu guvumu atzīmējās Paula Metāla, kura tādējādi pie punktiem tikusi jau 11 spēlēs pēc kārtas. Par labāko spēlētāju gan tika atzīta Ieva Bušmane, kurai vārtu guvums un rezultatīva piespēle. Jāpiezīmē, ka pie punktiem viņa tika gan sezonas pirmajās trijās spēlēs, gan pēdējos trijos mačos, kad florboliste atgriezusies laukumā pēc ceļgala operācijas - līdz ar to Ieva pie punktiem tikusi pilnīgi visās sešās šīs sezonas spēlēs.

Pusfinālu sērijas norisinās līdz kādas komandas divām uzvarām. Līdz ar to jau šodienas pēcpusdienā gan “Rubene”, gan “Ķekavas Bulldogs/NND” var nodrošināt vietu Latvijas čempionāta finālā.

     [+] [-]

, 2021-05-23 11:57, pirms 3 gadiem
Kut tad Laura Gaugere?