Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

ELVI līgas sievietēm pusfināls sākas ar "Rubenes" uzvaru

Ritvars Raits
Ritvars Raits

ELVI līgas sievietēm pusfināls sākas ar "Rubenes" uzvaru
Paula Matisone (Rubene). Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien Kocēnu sporta namā ar titulētās komandas "Rubene" pārliecinošu uzvaru sākās ELVI florbola līgas sievietēm pusfināls. Sērijas pirmajā spēlē "Rubene" ar 8:3 sakāva sava kluba otro komandu "Rubene-1", rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 4 (2+2) punktiem bija Paula Matisone.

Sporta Dievs pusfinālā saveda kopā divas Kocēnu Sporta kluba komandas - "Rubeni" un "Rubene-1", kas regulārajā turnīrā izcīnīja attiecīgi pirmo un ceturto vietu. Pusfināla sērijas pirmās spēles rezultātu 9. minūtē atklāja "Rubene" Emīlijas Salacietes personā – 1:0. Līdz pirmajam pārtraukumam Jūlija Rozīte un Simona Grāpēna panāca jau 3:0. Otrās trešdaļas sākumā "Rubene-1" realizēja savu skaitlisko vairākumu – 1:3, vārtu guvums Madlēnas Rozītes kontā. Intriga gan neatjaunojās, jo pēc otrā periodā Kocēnu kluba pirmajai komandai atkal bija triju vārtu pārsvars (4:1), bet visā spēlē "Rubene" triumfēja ar 8:3. Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām "Rubene" izvirzījusies vadībā ar 1:0.

Rezultatīvākā uzvarētāju sastāvā ar 4 (2+2) punktiem bija Paula Matisone, divus golus iemeta Jūlija Rozīte, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Samanta Bērziņa un Simona Grāpēna. Par labāko spēlētāju tika atzīta Evita Knopa, kura izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli. Par labāko komandā "Rubene-1" tika pasludināta Dinija Pinkule, kura ar rezultativitāti gan neizcēlās. Viņas komandas biedrenei Madlēnai Rozītei divi goli, bet divas rezultatīvas piespēles Zeltītei Larinovai.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...