Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Līgatnei” vēl viena iespēja ielauzties kvartetā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

"Līgatnei” vēl viena iespēja ielauzties kvartetā
Madlēna Rozīte
Foto: Floorball.lv

Elvi sieviešu florbola virslīgā šovakar paredzēta viena spēle, kurā sacentīsies divas turnīra tabulas kaimiņienes un Līgatnes dāmām ir iespēja pakāpties uz ceturto vietu, ja tiks pieveiktas “Rubene-1” florbolistes.

“Līgatne” - “Rubene-1” pulksten 20:00 Augšlīgatnē

Līgatnes komanda pašlaik aizvadījusi 11 spēles, tiekot pie 18 punktiem, kas dod piekto vietu turnīra tabulā. Pirms pāris nedēļām vienība viesos ar rezultātu 4:6 zaudēja savām šīvakara pretiniecēm, bet pirms četrām dienām viesos rezultatīvā spēlē ar rezultātu 12:7 apspēlēja Cēsu “Lekringu”. Spīdošu spēli Cēsīs aizvadīja Agnese Broliša (11+15), kurai divi vārtu guvumi un piecas rezultatīvas piespēles. Tikmēr Inita Dimante (7+2) aizvadīja savu sezonas rezultatīvāko spēli, gūstot četrus vārtus un nopelnot mača labākās spēlētājas balvu. Astoņas spēles pēc kārtas pie punktiem tikusi Liene Adamane (14+13), kurai Cēsīs trīs vārtu guvumi un divas rezultatīvas piespēles. Viņa ar 27 punktiem ir savas vienības rezultatīvākā florboliste.

Kocēnu komanda neizmantoja iespēju nostiprināties labāko kvartetā un pakāpties uz trešo vai pat otro pozīciju. Tam par iemeslu kļuva 5:6 zaudējums pirms trim dienām Cēsīs. Komandas līdere Madlēna Rozīte (17+14) arī šoreiz bija līmenī, izceļoties ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli, tiekot pie mača vērtīgākās spēlētājas balvas. Par viņu rezultatīvāka gan bija Linda Līce (5+12), kurai divi precīzi metieni un viena piespēle. Savus punktus turpina krāt arī Elīna Sirmā (11+10), kura, līdzīgi kā Rozīte, pie punktiem tikusi pilnīgi visās šīs sezonas spēlēs. Pašlaik “Rubene-1” ar 20 punktiem 11 spēlēs atrodas ceturtajā vietā. Uzvarot šovakar, vienība var apsteigt FK “Ķekava” un pietuvoties viena punkta attālumā no “Ķekavas Bulldogs/NND”.

Kā jau iepriekš pieminēts, salīdzinoši nesen (17. aprīlī) vienības aizvadīja pirmā apļa spēli. Toreiz pēc pirmā perioda “Rubene-1” bija vadībā ar 2:1, otrajā periodā ielaida divus bezatbildes vārtus, nonākot iedzinējos, bet pēdējā periodā tomēr prata lauzt cīņas gaitu sev par labu, tiekot pie 6:4 panākuma. Uzvarētājām lieliska bija Juta Muravska, kurai trīs vārtu guvumi, bet Līgatnes komandā labākās spēlētājas balva tika Ritai Vāverei, kurai divi precīzi metieni.