Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

“Lekringam” vēl viens mēģinājums “iekost” favorītēm

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

“Lekringam” vēl viens mēģinājums “iekost” favorītēm
Madlēna Rozīte (#7) ir čempionāta otra rezultatīvākā florboliste
Foto: Floorball.lv

Elvi sieviešu florbola ligā šodien paredzēta viena spēle, kurā Cēsu “Lekrings” dāmas savās mājās uzņems “Rubene-1”. Abu komandu pirmā savstarpējā spēle izvērtās ļoti spraiga.

“Lekrings” - “Rubene-1” pulksten 13:00 Cēsīs

Cēsu komanda vakar savās mājās ar rezultātu 7:12 ļoti rezultatīvā spēlē piekāpās “Līgatne” komandai, tādējādi līdz minimumam samazinot savas izredzes reāli paspēkoties par augstāku vietu kā sesto turnīra tabulā. Cēsniecēm pašlaik turnīra tabulā ir izcīnīti septiņi punkti, no kuriem seši ir pret abām čempionāta pastarītēm “NND/RJTC” un “Irlava/Tukums”, bet no pārējām komandām punktus paņemt ir krietni sarežģītāk. Vienīgais atlikušais punkts izcīnīts tieši pret “Rubene-1”, kad vēl pirms čempionāta apturēšanas cēsnieces izbraukumā piedzīvoja neveiksmi pēcspēles metienu sērijā ar 6:7, mača izskaņā spējot atspēlēt trīs vārtu deficītu. Toreiz cēsniecēm rezultatīvākā ar vārtu guvumu un divām piespēlēm bija Katrīna Dārta Kārkliņa (7+8), kura arī saņēma rezultatīvākās spēlētājas balvu. Tikmēr Kocēnu komandā rezultatīvākā ar trim piespēlēm bija Madlēna Rozīte, bet labākās balva tika vārtsardzei Esterei Elbretei, kura atvairīja 25 pretinieču metienus.

Pēdējā spēlē pret “LĪgatni” Cēsu komandā rezultatīvākā (un vienlaikus labākās spēlētājas balvu nopelnījusī) bija Kate Meldere (3+7), kurai vārtu guvums un divas rezultatīvas piespēles. Joprojām lieliski turpina spēlēt Betija Raseiceva (9+3), kurai tajā spēlē divi vārtu guvumi. Viņa pie punktiem tikusi visās šīs sezonas spēlēs.

Arī Kocēnu vienība savu pēdējo spēli aizvadījusi pret “Līgatni”, pirms nedaudz vairāk kā nedēļas savās mājās triumfējot ar rezultātu 6:4. Pa trim punktiem guva abas komandas līderes Madlēna Rozīte (16+13) un Elīna Sirmā (9+10), bet lieliska atgriešanās florbola laukumā padevās Jutai Muravskai (3+0), kura savā pirmajā spēlē šosezon uzreiz tika pie hat-trick, saņemot mača vērtīgākās spēlētājas balvu.