Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Regulārais turnīrs noslēdzas ar "Ķekavas Bulldogs" uzvaru

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Regulārais turnīrs noslēdzas ar "Ķekavas Bulldogs" uzvaru
"Ķekavas Bulldogs". Foto: PPB Media

Šovakar Ķekavā tika aizvadīta ELVI florbola līgas sievietēm regulārā turnīra pēdējā spēle, kurā "Ķekavas Bulldogs" spēkojās ar FK "Ķekava". Ar 5:1 uzvarēja "buldodzes", kuru vārtsardze Jana Filipsone atvairīja 11 no 12 pretinieču metieniem.

ELVI florbola līgas sievietēm turnīra tabulas galīgā kārtība bija zināma jau agrāk, tāpēc šīvakara mačam kurā otrās vietas īpašniece "Ķekavas Bulldogs" spēkojās ar "Ķekavu" vairāk bija treniņspēles raksturs. Jau pirmā perioda laikā pēc Lienes Kraujas un Kristiānas Biezumas precīzajiem metieniem vadībā ar 2:0 izvirzījās "Ķekavas Bulldogs". Otrajā periodā vārtus guva tikai Elīna Štrausa, līdz ar to rezultāts kļuva 3:0, bet pēdējā trešdaļā Līga Vancāne un Anna Ankudinova panāca jau 5:0. Kad līdz pamatlaika beigām bija atlikušas tikai divas minūtēs, "Ķekavas Bulldogs" vārtsardze Jana Filipsone joprojām nebija pārspēta. Tomēr viņai neizdevās savus vārtus nosargāt neskartus, jo 59. minūtē goda vārtus komandai "Ķekava" iemeta vienības kapteine Paula Metāla. Tomēr kopumā pārliecinošu panākumu ar 5:1 svinēja "Ķekavas Bulldogs".

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma otro vārtu autore Kristiāna Biezuma. Rezultatīvākā viņas komandā ar 2 (1+1) punktiem bija Anna Ankudinova. Par labāko komandā FK "Ķekava" atzina vārtsardzi Danu Gulbi, kura tika galā ar 21 no 26 pretinieču metieniem.

"Ķekavas Bulldogs" – FK "Ķekava" 5:1 (2:0, 1:0, 2:1)
Metienu attiecība:
47:35 (16:9; 16:11, 15:15)
Rezultatīvākās:
"Ķekavas Bulldogs" – Anna Ankudinova 2 (1+1), Līga Vancāne 1 (1+0), Liene Krauja 1 (1+0), Kristiāna Biezuma 1 (1+0), Elīna Štrausa 1 (1+0), Anna Mūrniece 1 (0+1), Karīna Mičule 1 (0+1), Kristiāna Kuplā 1 (0+1), Elīna Dīce 1 (0+1).
FK "Ķekava" – Paula Metāla 1 (1+0), Viktorija Kuročkina 1 (0+1).

Par regulārā turnīra uzvarētāju kļuva Kocēnu "Rubene", bet 2. vietā ierindojās komanda "Ķekavas Bulldogs". Abas šīs vienības jau kvalificējušās pusfinālam. Ceturtdaļfinālā FK "Ķekava" spēkosies ar Cēsu "Lekringu", bet Kocēnu "Rubene-1" – ar "Līgatni".

Turnīra tabula: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...