Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Atskatoties uz pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīru Valmierā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Atskatoties uz pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīru Valmierā
Foto: floorball.lv

Februāra sākumā Latvijas vīriešu florbola izlase pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrā, kas notika Valmierā, fantastiska līdzjutēju atbalsta pavadīta izcīnīja ceļazīmi uz 10. pasaules čempionātu. Lūk, kādas atsauksmes saņemtas par Latvijas Florbola savienības noorganizētajām sacensībām.

Itālijas izlases vadītājs Rolands De Konno Pobicers: "Kā Itālijas nacionālajā valstsvienības vadītājs varu apsveikt Valmierā notikušā kvalifikācijas turnīra rīkotājus ar ārkārtīgi profesionāli paveiktu darbu. Turnīrā sajūtas bija līdzīgas, kā pasaules čempionātā. Komandas ēdināšana, dzīvošana viesnīcā, visa nepieciešamā nodrošināšana un, protams, pašas spēles bija patiešām lieliski organizētas. Ikviens savu darbu paveica lieliski, sākot no rezervēšanas un beidzot ar transportu no lidostas un atpakaļ uz to. Arī mūsu gide paveica ļoti labu darbu, pie tam – ļoti labi runāja itāļu valodā. Vienīgais, ko es varētu kritizēt, bija ļoti auksti. Es domāju, ka būtu lieliski Valmieru apmeklēt vasarā. Varbūt es atvedīšu savu komandu šurp uz starptautisko turnīru "Latvian Open"."

Norvēģijas izlases vadītājs Larss Bunass: "Mums Valmierā notikušais turnīrs saistās tikai ar labām atmiņām. Transports, pārtika, viesnīca, gida darbs un spēļu organizācija bija perfekta. Kaut kas neaizmirstams un ar īpašu atmosfēru bija spēlē Norvēģijas un Latvijas izlasēm, kas tika aizvadīta pie līdzjutēju pārpildītām tribīnēm. Mūsu komandas vārdā es pateicos par viesmīlību, ar kādu mūs sagaidīja Valmierā, un turnīra laikā gūto sportisko pieredzi."

Lihtenšteinas Florbola savienības prezidents Francs Mauers: "Vēlreiz paldies par lielo viesmīlību! Mūsu izlase Valmierā jutās ļoti labi, mums patika šeit spēlēt florbolu. Mums tā bija lieliska pieredze – spēlēt uz Gerflor seguma. Mēs pie tāda neesam pieraduši, bet tas bija vienkārši lieliski! Mūsu kvalifikācijas turnīra grupā bija ļoti spēcīgi pretinieki. Mēs zinājām, ka pārspēt kādu no tiem būtu ārkārtīgi grūti. Lai arī zaudējām visos mačos, mēs guvām lielu starptautisko spēļu pieredzi, bet mājup devāmies ar ļoti pozitīvām emocijām. Turnīra rīkotāji ir paveikuši ļoti lielu darbu. Tas bija, iespējams, vislabāk organizētais turnīrs, kādā mēs esam piedalījušies. Liels paldies par darbu mūsu gidei Montai, kura ļoti palīdzēja mūsu komandai! Paredzu, ka jūs Latvijā lieliski noorganizēsit 2016.gada pasaules čempionātu, esmu pārliecināts, ka tie būs lieli florbola svētki. Lihtenšteinas izlasei bija liels prieks un gods piedalīties turnīrā Valmierā. Es ļoti ceru, ka mēs vēl tiksimies. Latvijas vīriešu florbola izlasei novēlu vislabākos panākumus pasaules čempionātā Zviedrijā!"

Latvijas vīriešu florbola izlases galvenais treneris Īro Parviainens: "Es, mans asistents Kristians Bjorkstens un viss komandas personāls esam vairāk nekā apmierināti ar Valmierā notikušo pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīru. Viss turnīrs bija ļoti labi organizēts, bet atmosfēra spēļu laikā bija vienkārši lieliska, sevišķi mačā pret norvēģiem. Es esmu piedalījies neskaitāmās sacensībās un turnīros, bet šis noteikti tiks iekļauts manā Top - 3. Vēlos pateikt ļoti lielu paldies mūsu komandai, personālam, Latvijas Florbola savienībai, bet vislielāko paldies – mūsu izcilajiem faniem arēnā. Turnīra laikā neskaitāmi bērni vēlējās kontaktēties ar mums, tas bija ļoti emocionāli. Jūs visi kopā šo turnīru esat padarījuši neaizmirstamu! Silts paldies!"

VIDEO: Pirmā diena

VIDEO: Otrā diena

VIDEO: Trešā diena

VIDEO: Ceturtā diena

VIDEO: Piektā diena

Izmantotie resursi:
floorball.lv