Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Larinovs un Gross tiesās "EuroFloorball Tour 2011"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Larinovs un Gross tiesās "EuroFloorball Tour 2011"
Mārtiņš Gross
Foto: Ritvars Raits

Latvijas florbola tiesneši Mārtiņš Larinovs un Mārtiņš Gross devušies uz Čehiju, lai piedalītos "Top-4" valstu vīriešu un U-19 junioru izlašu turnīrā EuroFloorball Tour 2011 (Škoda Floorball Cup 2011), kas norisināsies šīs nedēļas izskaņā (no 4. līdz 6. novembrim) Čehijā, Brno.

Kā norāda turnīra organizatori, tad šis būs gados jaunākais tiesnešu pāris ar visai lielu starptautisko maču tiesāšanas pieredzi. Jāatzīmē, ka mūsu tiesneši šī gada maijā tiesāja pasaules florbola čempionāta junioriem finālspēli, kurā par zelta medaļām sacentās Zviedrijas un Somijas junioru florbola izlases.

Starptautiskās Florbola federācijas (IFF) amatpersonas paudušas lielu atzinību par abu tiesnešu darbu florbola laukumā ne tikai starptautiskajās draudzības spēlēs, bet arī pasaules līmeņa meistarsacīkstēs.

Pērn, pasaules florbola čempionāta vīriešiem laikā, abi Latvijas tiesneši iestājās pret aizliegto vielu lietošanu sporta spēlēs, atbalstot Pasaules Antidopinga aģentūras uzsākto informatīvo kampaņu – "Say No To Doping!".

"EuroFloorball Tour 2011" Turnīrā piedalīsies florbola nacionālās izlases no Somijas, Zviedrijas, Čehijas un Šveices. Florbola spēlēm interneta tiešraidē varēsiet sekot līdzi turnīra mājaslapā Škoda Cup 2011

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  -2 [+] [-]

, 2011-11-04 16:20, pirms 13 gadiem
Es jau domāju ka tiesās nu kā tiesā !