Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:282, Did:0, useCase: 3

Sieviešu izlasei vēl viena sausā uzvara

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Sieviešu izlasei vēl viena sausā uzvara
Diāna Isjomina
Foto: Damians Kellers

Latvijas sieviešu florbola valstsvienība, kas šīs nedēļas nogalē piedalās Triju nāciju kausa izcīņas turnīrā Vācijas pilsētā Dobelnā, šorīt izcīnīja otro uzvaru, ar 6:0 pieveicot Vācijas U19 izlasi. Mūsu meitenes savus vārtus neskartus nosargājušas jau 120 minūtes, jo vakar ar 24:0 tika sakautas austrietes.

Šī rīta maču latvietes sāka ar Montu Čēmu vārtos. Uzreiz jāsaka, ka Vācijas juniores uzbruka krietni vairāk, nekā vakar austrietes – jau pirmajā periodā vien pa mūsu izlases vārtiem viņas meta sešas reizes, tiesa, bez rezultāta. Latvietēm pirmajā trešdaļā tikai vienu reiz bija iemesls uzgavilēt – 10.minūtē rezultātu atklāja Luīze Biļinska (1:0). Līdz spēles vidum, kad Čēmas vietā vārtos stājās Ilga Jēkabsone, mūsu izlase paspēja gūt vēl trīs vārtus, izcēlās Gunita Kārkliņa, Elīza Elizabete Bērziņa un vēlreiz Biļinska – 4:0. Vēl divus vārtus latvietes iemeta pēdējā periodā (Aija Kuncīte un Diāna Isjomina), svinot uzvaru ar 6:0.

Par labāko spēlētāju mūsu komandā tika atzīta Diāna Isjomina, kurai viens vārtu guvums, rezultatīvākā jau otro spēli pēc kārtas bija Luīze Biļinska – 3 (2+1) punkti, bet Elīzai Elizabetei Bērziņai 2 (1+1) punkti. Latvijas izlase pa pretinieču vārtiem izdarīja 49 metienus, pretinieces atbildēja ar 10 raidījumiem. Šovakar pulksten 21:00 (pēc Latvijas laika) Latvijas valstsvienība spēkosies ar Vācijas sieviešu izlasi.

Triju nāciju kausa izcīņas turnīra spēle, 2.novembris

Latvijas sieviešu izlase – Vācijas U19 sieviešu izlase 6:0 (1:0, 3:0, 2:0)

Metienu attiecība:
49:10 (16:6, 16:1, 17:3)
Rezultatīvākās:
Latvijas sieviešu izlase – Luīze Biļinska 3 (2+1), Elīza Elizabete Bērziņa 2 (1+1), Aija Kuncīte 1 (1+0), Gunita Kārkliņa 1 (1+0), Diāna Isjomina 1 (1+0), Inga Ametere 1 (1+0).

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  +6 [+] [-]

, 2013-11-02 12:36, pirms 11 gadiem
Jega no tadiem turniriem ,ka musejam nekas netur preti, labi, vismaz sodien mazaks rezultats, a vakar, pa musu vartiem 3 metieni, jaa, vartsardzeii loti laba spele, interesanta ,es pat tektu, vareja labak kebliti ielikt vartos , lai sai nav jabesas.
Protams ka labi ir tas, ka vismaz kaut ko federacija dara, bet sada limeni spelet...

Butu ar kadam sveicietem uzspelejusas, vai ar kadu zviedru klubu 3 speles nospelejusas, teat tuvak ari jabrauc, bet aizsperas uz Vaciju un edot saldejumu visas sakapa salatos, vienigi ka ekskursija sanak.

  +1 [+] [-]

, 2013-11-02 14:49, pirms 11 gadiem
Curtiys rakstīja: Jega no tadiem turniriem ,ka musejam nekas netur preti, labi, vismaz sodien mazaks rezultats, a vakar, pa musu vartiem 3 metieni, jaa, vartsardzeii loti laba spele, interesanta ,es pat tektu, vareja labak kebliti ielikt vartos , lai sai nav jabesas.
Protams ka labi ir tas, ka vismaz kaut ko federacija dara, bet sada limeni spelet...

Butu ar kadam sveicietem uzspelejusas, vai ar kadu zviedru klubu 3 speles nospelejusas, teat tuvak ari jabrauc, bet aizsperas uz Vaciju un edot saldejumu visas sakapa salatos, vienigi ka ekskursija sanak.
Austrijai pat 2 pilnas maiņas nebija. Jautājums - vai to varēja paredzēt. Izlasē ir arī jaunā maiņa; iespējams bija doma uzspēlēt ar ne tik spēcīgu pretinieku, lai šīs meitenes iejūtas. Bet kopumā - piekrītu.

     [+] [-]

, 2013-11-02 17:39, pirms 11 gadiem
neizdevīgs pasākums