Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

TFL Zvaigžņu spēle noslēdzas neizšķirti

Ritvars Raits
Ritvars Raits

TFL Zvaigžņu spēle noslēdzas neizšķirti
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Šodien Rīgas Olimpiskajā sporta centrā notika vēl nebijis pasākums – Triobet Florbola līgas Zvaigžņu spēle, kurā sacentās "Triobet All Star" un "Leģionāru All Star" komandas. Spēle, kā jau to varēja paredzēt, bija ļoti rezultatīva un noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu – 14:14.

Pēc mača pirmā perioda, kurā "Triobet All Star" vārtus sargāja Andis Blinds, bet par pretējā cietokšņa drošību gādāja Elgars Ozoliņš, vietējie uzvarēja ar 6:5. Viņu labā vārtus guva Ainārs Juškēvičs (1), Henrijs Uzraugs (1), Toms Briedis (1), Artis Raitums (1) un Kristians Lisovskis (2). Leģionāru rindās izcēlās Jānis Jansons (2), Mihails Kostusevs (2) un Artūrs Skadiņš (1).

Jau no otrās trešdaļas paša sākuma "Triobet All Star" vārtos stājās Indriķis Siliņš. Leģionāri vārtsargu maiņu veica perioda vidū, kad spēlē iesaistījās Lauma Višņevska. Arī šajā trešdaļā uzvarēja vietējie – 5:3, bet mača kopējais rezultāts kļuva 11:8, arī par labu viņiem. "Triobet All Star" labā vārtus iemeta Kristians Lisovskis (1), Alvis Dāle (1), Henrijs Uzraugs (1) un Andris Blumbahs (1), bet starp viņu pretiniekiem izcēlās Mihails Kostusevs (2) un Oskars Balodis (1).

Pēdējā periodā vietējie deva iespēju uzspēlēt savam trešajam vārtsargam – Andrim Ieviņam. Šajā spēles posmā ar 6:3 uzvarēja leģionāri, kopumā panākot neizšķirtu rezultātu – 14:14. Pēdējos vārtus tikai divas sekundes pirms spēles beigām iemeta leģionārs Jānis Jansons. Jansons šajā periodā guva vēl vienus vārtus, bet viņam piepalīdzēja Artūrs Skadiņš (1), Mihails Kostusevs (2) un Aivis Hammers (1). "Triobet All Star" sastāvā ar precīziem raidījumiem izcēlās Andris Blumbahs (1), Alberts Jēkabsons un Ainārs Juškēvičs (1).

Triobet Florbola līgas Zvaigžņu spēle, 26. decembris:

"Triobet All Star" - "Leģionāru All Star" – 14:14 (6:5, 5:3, 3:6)

Izmatotie resursi: florbolazinas.lv

  +2 [+] [-]

, 2009-12-26 17:37, pirms 15 gadiem
Spēle laba ! Visi tādi draudzīgi,prieks skatīties ! Tikai varēja skatītājus iesaistīt kādā konkursā !