Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Arī "RTU/Inspecta" jāsamierinās ar 6. vietu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Arī "RTU/Inspecta" jāsamierinās ar 6. vietu
Foto: Mārtiņš Šults, www.floorball.lv

Tāpat kā mūsu dāmu komanda, arī labākā Latvijas vīriešu florbola komanda ar zaudējumu cīņā par 5. vietu noslēgusi dalību Eiropas čempionvienību kausa izcīņā. "RTU/Inspecta" šovakar Kocēnos rezultatīvā mačā ar 7:13 piekāpās Šveices čempionei "SV Wiler-Ersigen".

"RTU/Inspecta" spēles gaitā trīs reizes bija vadībā, taču allaž ļāva pretiniekiem atspēlēties. Pēc pirmā perioda 2:1 par labu mājiniekiem, bet otrajā periodā ielaistie septiņi vārti pārvilka svītru cerībām uz pozitīvu iznākumu. Pirms mača pēdējām 20 minūtēm 8:4 šveiciešu labā. Pēdējā trešdaļā rezultāts kļuva vēl nepatīkamāks - 7:13.

"RTU/Inspecta" sastāvā divus vārtus guva Kristiāns Lisovskis, divi punkti pēc shēmas 1+1 šodien Andrejam Cvetkovam, Aināram Juškēvičam un Oskaram Balodim. Par labāko spēlētāju mūsu komandā tika atzīts Kristians Lisovskis.

Latvijas čempioni četros mačos vienīgo uzvaru izcīnīja vakar, ar 12:3 pieveicot Dānijas komandu "Team Århus Floorball" un, tāpat kā sieviešu čempiones "Rubene", turnīrā ieņēma 6. vietu.

Izmantotie resursi:
EFC 2010 | Sākums

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja