Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

"Rubene" un "RTU/Inspecta" – par 5. vietu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rubene" un "RTU/Inspecta" – par 5. vietu
Foto: Mārtiņš Šults

Šodien abas Latvijas komandas - "Rubene" un "RTU/Inspecta", aizvadīs savas pēdējās spēles Eiropas Čempionvienību kausa izcīņas finālturnīrā. Mūsējie spēlēs Kocēnu sporta namā - "Rubenes" meitenes pulksten 16 mērosies spēkiem ar Čehijas čempionēm - "Herbadent SJM", bet "RTU/Inspecta" vīri pulksten 19 krustos nūjas ar Šveices labāko vienību - "SV Wiler-Ersigen".

Čehietes, tieši tāpat kā mūsējās, savā apakšgrupā ierindojās 3. vietā. "Herbadent SJM" savu vienīgo uzvaru izcīnīja pār Dānijas komandu "Frederikshavn Bulldogs FC" (13:4), bet pret abām Šveices vienībām piedzīvoja minimālus zaudējumus (2:4 pret "Piranha Chur" un 3:4 pret "Red Ants Rychenberg"). Ņemot vērā šos rezultātus, kā arī to, ka Čehija ietilpst TOP-4 valstu sarakstā, skaidrs, ka spēlē par 5. vietu favorītu statusā būs kocēniešu pretinieces. Labā ziņa ir tā, ka "Rubene" neatkarīgi no šodienas spēles iznākuma jau ir nopelnījusi tiesības nākamajā rudenī piedalīties Eiropas labāko klubu komandu turnīrā, jo ir nākamā aiz lielā četrinieka valstu (Zviedrijas, Somijas, Šveices un Čehijas) komandām.

"Rubenes" sastāvs

Spēļu kalendārs

Arī "RTU/Inspecta" šodien gaida tikšanās ar ļoti nopietnu pretinieku – Šveices čempioniem "SV Wiler-Ersigen". Šveicieši, kā izskatījās, bija ieradušies ar nolūku cīnīties par kādu no godalgotajām vietām – pirmajā mačā viņi tikai ar 4:5 piekāpās zviedru "Storvreta IBK", tad sekoja nedaudz neloģisks neizšķirts ar čehu "1.SC WOOW Vitkovice" (2:2), piedevām Čehijas čempioni pieveica zviedrus, atstājot šveiciešus aiz borta. Vienīgo uzvaru "SV Wiler-Ersigen" izcīnīja spēlē ar igauņu "SK Augur".

"RTU/Inspecta" sastāvs

Spēļu kalendārs

Visas spēles iespējams skatīties internetā - video tiešraidē: EFC 2010

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums