Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Ainārs Juškēvičs – trešais rezultatīvākais

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Ainārs Juškēvičs – trešais rezultatīvākais
Uzbrukumā Ainārs Juškēvičs (Nr. 13)
Foto: Ritvars Raits

Vīriešu florbola komanda "RTU/Inspecta" vakar noslēdza savu dalību Eiropas čempionvienību kausa izcīņas finālturnīrā. Lai arī mūsu čempioniem uzvaru (1) bija mazāk nekā zaudējumu (3), komandas kapteinis Ainārs Juškēvičs ar deviņiem punktiem ir trešais rezultatīvākais.

Pirms šodienas spēlēm statistikas tabulas galvgalī atrodas soms Mikaels Jarvi "SSV", kuram 10 (5+5) punktu, 2. vietā arī ar 10 (3+7) punktiem čehs Milans Tomašiks "1.SC WOOW Vitkovice". "RTU/Inspecta" uzbrucējam Aināram Juškēvičam 9 (4+5) punkti. No to komandu, kuras neiekļuva pusfinālā, spēlētājiem nākamais labākais rezultāts ir igaunim Andro Soberam "SK Augur" – 8 (5+3) punkti. Interesanti, ka mūsu rezultatīvākais spēlētājs turnīra gaitā tā arī netika atzīts par labāko savā komandā.

Ar atzīstamu rezultativitāti izcēlušies vēl vairāki "RTU/Inspecta" spēlētāji: 8. vietā Andrejs Cvetkovs ar 7 (5+2) punktiem, 12. vietā Atis Blinds – arī 7 (2+5) punkti, 13. vietā Kristians Lisovskis ar 6 (6+0) punkti. Kopumā rezultativitātes punktus guva 13 no 15 mūsu komandas laukuma spēlētājiem.

Vārtsargu statistika liecina, ka "RTU/Inspecta" otrais vārtsargs Lauris Leitis atvairījis 100% metienu. Tiesa, Leitis spēlēja tikai nedaudz vairāk kā piecas minūtes, kuru laikā viņa vārtu virzienā lidoja viena bumbiņa... Mūsu komandas pamatvārtsargam Andim Blindam iznācis norauties vairāk, kā jebkuram citam bumbiņu ķērējam šajā turnīrā – 103 atvairīti metieni pret 21 ielaistu golu (79,61%) Andim dod 12. vietu 22 to vārtsargu konkurencē, kuri aizvadījuši vismaz vienu pilnu spēli.

"Rubenes" meitenēm, kuru kontā arī tikai viena uzvara un trīs zaudējumi, ar rezultativitāti nav iemesla palepoties. Pirmajā piecdesmitniekā tikusi vien komandas kapteine Zeltīte Bankava ar 4 (3+1) punktiem – 31. vieta. Trim spēlētājām – Lindai Līcei, Lienei Rajeckai un Evitai Rudzītei, pa diviem rezultativitātes punktiem, vēl piecām spēlētājām pa vienam punktiņam.

Mūsu komandas vārtsardze Dace Rumbiņa atvairījusi 98 metienus, bet kapitulējusi 20 reižu. Atvairīti 79,59% metienu. Dace ir viena no divām vārtsardzēm, kas šajā turnīrā tikušas pie rezultativitātes punkta par piespēli. Uz pāris minūtēm vietu vārtos bija ieņēmusi arī otra mūsu vārtsardze – Ināra Briede, tiesa, viņai nenācās atvairīt nevienu pretinieču metienu.

Izmantotie resursi:
EFC 2010 | Sākums