Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Latvijas Augstskolu Florbola Līgas trešais posms jau 30. aprīlī

Mēneša beigās, 30. aprīlī, Rīgas Olimpiskajā sporta centrā risināsies Latvijas Augstskolu Florbola līgas trešais posms. Tā būs pēdējā iespēja augstskolu komandām pacīnīties par vietu finālposmā, kur arī noskaidros šīs sezonas labāko augstskolas komandu. Paralēli vīriešu spēlēm turpat Rīgas OSC notiks Latvijas XXI Universiāde florbolā sievietēm.

Straujiem soļiem tuvojas Latvijas Augstskolu Florbola Līgas (LAFL) trešais posms, pēc kura būs skaidrs, kuras augstskolas turpinās cīņu par pirmās sezonas labākās augstskolas komandas titulu. Labas izredzes iekļūt finālā ir jebkurai no 14 augstskolu komandām, solot spēles padarīt spraigas un interesantas. RTU un LU komandas jau ir nodrošinājušas sev vietu finālposmā, jo RTU uzvarēja pirmajā posmā, bet LU svinēja uzvaru otrajā LAFL posmā.

Kā ierasts, spēles risināsies Rīgas Olimpiskajā Sporta Centrā, Grostonas ielā 6b, uz abiem laukumiem visas dienas garumā, bet spēļu kalendārs būs zināms pēc pieteikšanās termiņa beigām. Pēdējā diena, lai pieteiktu savas augstskolas komandu ir 17. aprīlis.

17. aprīlis ir arī pēdējā diena lai pieteiktu savas augstskolas komandu Latvijas XXI Universiādei florbolā sievietēm. Lai to izdarītu, ir jāaizpilda pieteikums, kuru var atrast Latvijas Augstskolu Sporta Savienības (LASS) mājas lapā (www.studentusports.lv). Ar medaļām un diplomiem apbalvotas tiks trīs meistarīgākās komandas, bet pati spēcīgākā sieviešu augstskolas komanda tiks pie LASS kausa.

Universiāde vīriešu komandām notika kopā ar otro LAFL posmu marta beigās, un par uzvarētājiem tika kronēti LU augstskolas florbola komanda, kura tikai pēcspēles metienos spēja uzvarēt allaž spēcīgo RTU komandu. Arī trešās vietas liktenis tika noskaidrots ar pēcspēles metienu palīdzību, kuros veiksmīgāki izrādījās Vidzemes augstskolas studenti, uzvarot LSPA komandu.

Latvijas Augstskolu Florbola Līgu organizē Latvijas Universitātes Sporta Servisa Centrs (LUSSC) kopā ar Latvijas Florbola savienību (LFS) un sadarbībā ar Florbola Attīstības Aģentūru (FAA).

Vairāk informācijas Latvijas Augstskolu Florbola Līga - Latvijas...

Informāciju sagatavoja:
Remārs Vikānis