Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Dainis: "Finālturnīrā būs pavisam cits florbols"

Jānis Pārums

Dainis: "Finālturnīrā būs pavisam cits florbols"
Jānis Dainis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

"Skaidrs, ka tur būs pilnīgi cits florbols – dabūsim sēdēt aizsardzībā un "rāpot" pa zemi," pēc uzvaras Eiropas čempionvienību kausa izcīņas austrumu grupas kvalifikācijas turnīrā portālam florbolazinas.lv atzina sieviešu florbola komandas "Rubene" galvenais treneris Jānis Dainis.

"Sākums kā jau vienmēr bija grūts," sacīja Dainis. "Kamēr rezultāts ir līdzīgs, cīnās visas spēlētājas. Beigās krievietes pagura fiziski, jo mača lielāko daļu skrējāmies viena ar otru. Vienīgi otrajā trešdaļā devu uzdevumu savai pirmajai maiņai spēlēt lēnāk. Tempu maiņa krievietes pārsteidza nesagatavotas, kas ļāva iegūt izšķirošo pārsvaru."

Vērtējot turnīra organizatorisko līmeni, treneris atzina: "Slovāki centās kā nu prata, lai sarīkotu šo turnīru, kas viņiem bija pirmais tik augsta līmeņa. No sportiskā viedokļa gan jāsaka, ka Latvijas un Krievijas komandas ir pārākas par pretiniecēm. Tiesa, meistarības ziņā tuvojas tās pašas polietes un slovākietes. Mēs gan jau kārtējo reizi esam pierādījuši, ka mums ir jāspēlē pamatturnīrā, bet Starptautiskā florbola savienība nez kāpēc mums visu laiku liek spēlēt šajā kvalifikācijas turnīrā."

Dainis arī apzinās, ka finālturnīrā viegli neklāsies un, atšķirībā no kvalifikācijas, tur būs krietni smagākas spēles: "Finālturnīrā cīnīsimies, lai gan pats jocīgākais ir tas, ka vēl nezinām, kurā grupā spēlēsim. Ja grupā būs čehietes, norvēģietes vai dānietes, tad varēsim cīnīties, bet ja atkal saliks kopā ar profesionālajām komandām, tad būs grūti. Skaidrs, ka tur būs pilnīgi cits florbols – dabūsim sēdēt aizsardzībā un "rāpot" par zemi atšķirībā no šeit spēlētā, kur tikai uzbrukām."

Saistītie raksti:
"Rubene" triumfē Bratislavā

Izmantotie resursi:
florbolazinas.lv

Slēpts komentārs: Burnz
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-09-01 08:38, pirms 16 gadiem
teksts par rāpošanu ir labs... nez vai treniņos ar ko tādu atstrādā?