Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"FK Rīga" nodrošina sev un "RTU/Florbolam.lv" vietu labāko sešiniekā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"FK Rīga" nodrošina sev un "RTU/Florbolam.lv" vietu labāko sešiniekā
"FK Rīga"
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Pēc tam, kad "FK Rīga" florbolisti šodien "Triobet Florbola līgā" savā laukumā ar rezultātu 13:3 apspēlēja "Latvijas Universitāti", kļuva skaidrs, ka komanda iekļuvusi līgas labāko sešiniekā.

Šī spēlē "Latvijas Universitāte" komandai obligāti bija jāuzvar, lai saglabātu kaut teorētiskas izredzes iekļūt "Triobet Florbola līgas" kausa izcīņā. Komandai gan nevarēja palīdzēt vairāki potenciālie līderi, lai gan sastāvā bija gan Lauris Vidzis, gan Jānis Peičs. Taču jau pašā spēles sākumā "FK Rīga" nodemonstrēja, kādēļ ir Latvijas virslīgas līderi, līdz pirmajam pārtraukumam panākot 3:0 vadību, turklāt vēl netika realizēts soda metiens, bet otrie vārti tika gūti, spēlējot skaitliskajā mazākumā.

Otrajā periodā ļoti ātri FK "Rīga" guva vēl divus vārtus, tādējādi panākot 5:0, praktiski izšķirot spēles likteni. Lai gan "Latvijas Universitāte" līdz pārtraukumam divus vārtus atguva, trešā perioda sākumā cīņas liktenis bija izšķirts, jo "FK Rīga" guva vēl divus vārtus panākot 7:2. To, ka šoreiz neizdosies uzvarēt, saprata arī "Latvijas Universitāte" galvenais treneris, vietu vārtos uzticot Dāvim Dudelim, kurš sešas reizes bija spiests kapitulēt virslīgas spēlētāju priekšā, taču atvairīja soda metienu. Studenti guva vienus vārtus, taču nespēja izglābties no sagrāves – 13:3.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 6 (2+4) punktiem bija Alvis Dāle, bet viņa maiņas partnerim Ērikam Akulovam 5 (4+1) punkti. Interesanti, ka FK "Rīga" spēlē izdarīja 20 metienus, taču tika pie 13 vārtu guvumiem, kas liek aizdomāties...

Pēc šīs spēles kļuva zināms, ka no Rīgas reģiona "Triobet Florbola līgas kausa izcīņā" iekļuvušas "FK Rīga" un "RTU/Florbolam.lv" komandas, bet "Latvijas Universitāte" un "Babīte" turpinās cīņu par "Triobet Florbola līgas Izaicinājuma kausu". Vēl gan divas kārtas pamatturnīrā jānospēlē.

Komentārus, statistiku un fotogalerijas meklējiet līgas oficiālajā mājaslapā internetā tfl.lv

Informāciju sagatavoja:
Dāvis Dedumets

     [+] [-]

, 2009-10-27 00:11, pirms 15 gadiem
metieni 20-30 pa labu LU.. hmm