Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Latviju apmeklēs Zviedrijas Florbola federācijas viceprezidents

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Latviju apmeklēs Zviedrijas Florbola federācijas viceprezidents
Zviedrijas Florbola federācijas viceprezidents Martins Volmheds
Foto: Mārtiņš Šults, www.floorball.lv

Šīs nedēļas nogalē Latvijā ieradīsies Zviedrijas Florbola federācijas viceprezidents Martins Volmheds, lai tiktos ar Latvijas Florbola savienības (LFS) prezidentu Ilvi Pētersonu un pārrunātu ciešāku sadarbību starp abu valstu florbola federācijām, kā arī apspriestu turpmākos tās attīstības virzienus.

“Starp mūsu valstu federācijām ir izveidojusies veiksmīga sadarbība un mēs Zviedrijas Florbola federācijā uzskatām, ka tā ir jāturpina jau citā līmenī,” atzina M.Volmheds.

“Jau iepriekš, kad Eiropas Čempionvienību kausa florbolā izcīņas turnīra laikā Valmierā bija ieradies Zviedrijas Florbola federācijas prezidents Larss Gunars Tjarnkvists, gan Somijā, pasaules florbola čempionāta laikā, vienojāmies, ka sadarbība būtu jāattīsta, popularizējot mūsu pārstāvēto sporta veidu. Kā vienu no sadarbības veidiem saskatām treneru un tiesnešu apmācību un dažādu semināru organizēšanu, kā arī pieredzes apmaiņas programmu veidošanu starp Latvijas un Zviedrijas florbola arbitriem un treneriem. Mums lieti noderēs viņu līdzšinējā pieredze, jo tikai kopīgiem spēkiem mēs varam padarīt vairāk, kaut vai, lai tuvinātu florbolu olimpiskajām spēlēm,” norādīja LFS prezidents Ilvis Pētersons.

26. februārī pulksten 18:00 Rīgas Olimpiskajā centrā M.Volmheds paredzējis noskatīties Latvijas Florbola čempionāta spēli starp Hipolīzings sieviešu Virslīgas komandām "RSU/Runway" un "Rubene".

Edgars Ikstens
Latvijas Florbola savienības
Komunikācijas daļas vadītājs