Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Rubenes sastāvā atgriežas Vilkaitis

Šodien Latvijas florbola cēmpionāta virslīgā pēc četru zaudējumu sērijas uzvaru svinēja "Rubenes" florbolisti, kuri ar 10:4 apspēlēja Bauskas "Uzvara-lauks". Rubenes vārtos atgriezies viens no Latvijas visu laiku labākajiem vārtsargiem Artūrs Vilkaitis.

„Rubenes” vārtos pēc ilgāka pārtraukuma ir atgriezies Artūrs Vilkaitis. Ar ko viņš ir tik zīmīgs? Laikos, kad par Latvijas čempioniem tika kronēta „Rubene”, komandas vārtos stāvēja tieši Artūrs. Iepriekš ir bijis viens no labākajiem vārtsargiem Latvijā.

„Rubene” spēli iesāka ļoti aktīvi, jo jau 32. sekundē Jānis Inģists guva mājiniekiem vārtus. Spēlei ritot tālāk, Andris Saldūksnis pamanījās nopelnīt 2 minūtes par nepareizu sitienu, tomēr spēle mazākuma aizritēja veiksmīgi un viesiem vārtus gūt neizdevās. Ja neizdodas pretiniekiem, tad izdodas otrai komandai. 10. minūtē Ivars Jēkabsons rezultātu uz tablo dubultoja. Viesiem vienus vārtus atspēlēt izdevās 12. minūtes beigās, kad Ģirts Laugalis bija precīzs. Neskatoties uz minimālo „Rubenes” pārsvaru, metienu attiecība pirmajā trešdaļā pārliecinoši lielāka bija mājiniekiem – 14:5. Pēc pirmās trešdaļas rezultāts bija 2:1 par labu „Rubenei”.

Otrā trešdaļa mājiniekiem bija ļoti veiksmīga. 20 minūšu laikā tika veikts izrāviens 6:0. Kamēr pie „Rubenes” uzbrukuma lokomotīves 2 reizes nokomandēja Jānis Bagāts un pa reizei tas izdevās Jānim Inģistam, Mārim Miķelsonam, Laurim Vidzim, Atim Stepānam, tikmēr „Uzvara/Lauks” uzbrūkošā līnija gulēja saldā ziemas miegā un vārtus šajās divdesmit minūtēs neguva, kaut arī metienu pa vārtiem bija daudz vairāk – 16:12 „Rubenes” labā, bet rezultāts mājiniekiem patīkams 8:1 par labu „Rubenei”.

Spēlei atsākoties, joprojām labi izskatījās „Rubene”. Un spēja gūt arī vārtus. 44. minūtē Lauris Vidzis otro reizi šajā spēlē guva vārtus, panākot jau 9:1. „Uzvara/Lauks” pie šāda rezultāta varēja sākt spēlēt atbrīvotāk, jo bija jau skaidrs, ka uzvaru gūt vairāk nesanāks. Savā ziņā tas arī attaisnojās, jo 46. minūtē otros vārtus viesu labā beidzot guva Elvijs Artamovičs. Vēl jo vairāk, nākamajā minūtē Andris Saldūksnis spēles laikā pacēla nūju, par ko tika sodīts ar soda metiena piešķiršanu pretiniekiem. „Ruebene” uz šo momentu laukumā izlaida Jāni Sīku. Epizode beidzās veiksmīgi, jo Rihards Krūmiņš sodu neiemeta. Ko nepaveica Rihards 1 pret 1 ar vārtsargu, to paveica Māris Akmentiņš, izmantojot viena vīra pārsvaru. 47. minūtes beigās 3. reizi tika pārspēts Artūrs Vilkaitis. Tomēr mājinieki šovakar laukumā bija labāki. Spēlei ritot tālāk, izcēlās atkal Lauris Vidzis, kurš guva jau trešos vārtus šajā spēlē. Spēlei punktu pielika „Uzvara/Lauks”. Ceturtos un pēdējos vārtus šajā spēlē guva Māris Akmentiņš. Spēle noslēdzās ar rezultātu 10:4 „Rubenes”. Artūrs Vilkaiša atgriešanās izdevās.

Latvijas vīriešu virslīgas čempionāts florbolā
„Rubene” – „Uzvara-lauks” 10:4 (2:1, 6:0, 2:3)

Izmantotie resursi:
www.florbolazinas.lv

  +4 [+] [-]

, 2008-02-24 20:55, pirms 17 gadiem
hmm...redzu, ka irbes kungs vareetu arii sheit turpinaat savu spozho karjeru.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-02-24 20:56, pirms 17 gadiem
Vienozimigi,tas palidzes Rubenei ka Vilks ir atgriezies....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-02-24 23:33, pirms 17 gadiem
to machumbi
lieliski, ka ierindaa atpakal ir labaakais vaartu guveejs Rubenes komandaa

nu nau viņš nekad bijis labākais vārtu guvējs komandā... viņš ir vārtsargs...

  +1 [+] [-]

, 2008-02-25 16:12, pirms 17 gadiem
machbumbi jau domāja Inģistu!!!

     [+] [-]

, 2008-02-25 16:51, pirms 17 gadiem
vaau Vilks comes back! un Haris ar, mosh man arii atgriezties... Vechi turaas,vienmer ar jums!