Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Sācies starptautiskais turnīrs "Latvian Open"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Sācies starptautiskais turnīrs "Latvian Open"
"Rubenes" florbolisti
Foto: www.rubene.lv

Vakar ar spēlēm Valmierā un Kocēnos sākās trešais starptautiskais florbola turnīrs "Latvian Open". Vīriešu turnīrā piedalās 20 komandu no Latvijas, Igaunijas, Somijas, Krievijas, Lietuvas un Šveices. Sieviešu turnīrā – 10 komandu, kas pārstāv Latviju, Poliju un Igauniju.

Pēc pirmās dienas spēlēm vīriešu komandu A grupā par līderiem kļuva FK "Bauska" florbolisti, kuriem vienīgajiem izdevās izcīnīt divas uzvaras. Baušķenieki ar 4:1 uzvarēja "Eesti Maaulikool" (divi vārti Elvija Arhmoviča kontā), kā arī ar tādu pašu rezultātu pārspēja krievu komandu "Voenmeh" (divi vārti Mārim Akmentiņam). Šajā pašā grupā spēlē arī divkārtējie "Latvian Open" uzvarētāji – Cēsu "Lekrings", kas turnīra pirmajā dienā tika tikai pie viena punkta. Cēsnieki ar 1:2 piekāpās "Eesti Maaulikool", bet ar somu "Puuhapussi" nospēlēja neizšķirti – 2:2.

B grupā pagaidām ir divvadība. Divas uzvaras izcīnīja FK "Valmiera", kas ar 8:0 sagrāva "Rubene-1" pa diviem vārtiem Mārcim Mednim un Mārcim Rozenbaham), bet ar 5:1 pārspēja somu "Greasers FBC" (divi vārti Kārlim Kozulānam). Tik pat panākumu ir arī "Lino.lv" florbolistiem, kas ar 4:0 pieveica igauņu komandu "Saku Fortuna" (divi vārti Alvim Dālem, bet trīs (!) rezultatīvas piespēles vārtsargam Andim Blindam), kā arī ar 7:2 sagrāva "Rubene-1" (četri vārti Atim Blindam, bet vēl divas piespēles – Andim Blindam).

Arī C grupā pēc pirmās dienas bija vērojama divvadība. Ļoti rezultatīvi spēlējuši "Rubenes" florbolisti, kas ar 16:1 sagrāva krievu "Uragan" (vienīgos vārtus „Uragan” labā iemeta Roberts Saulītis). Savā otrajā spēlē rubenieši viegli tika galā ar "Lielvārdes" florbolistiem – 6:1 (divi vārti Jānim Grundšteinam). Otri līderi ir poļu "Zielonka Team", kas ar 9:0 sagrāva Lietuvas izlasi, bet ar 5:3 pieveica "Uragan".

D grupā vadībā atrodas Krievijas komanda "Taifun", kas gan vienīgā aizvadījusi jau trīs mačus. Taifunieši ar 3:1 uzvarēja "Rīgas Lauvas" (vienus vārtus guva Guntis Šverns), ar 8:3 pārspēja Šveices "Red Lions Frauenfeld", (Guntim Švernam divi vārti), kā arī cīnījās neizšķirti ar SK "Pārgauja" – 3:3. SK "Pārgauja" šajā grupā ar 6:2 uzvarēja "Red Lions Frauenfeld" (Laurim Ābolam trīs vārti). Savā vienīgajā spēlē uzvaru izcīnījuši "Latgranulas" florbolisti, kas ar 3:0 pieveica "Rīgas Lauvas".

E un F grupās spēlē sieviešu komandas. E grupā divas uzvaras izcīnījušas "Valmiera/Vinda" florbolistes, kas ar 5:2 uzvarēja Latvijas U-16 izlasi (divi vārti Luīzei Biļinskai), un ar 6:2 sakāva "Rīgas Lauvas" (divi vārti Indrai Beķerei). Tikpat panākumu ir arī Igaunijas komandai "Saku Fortuna", kas ar 1:0 pārspēja "UKS Grodek", bet ar 3:2 – "Rīgas Lauvas".

F grupā neviena komanda nav izvairījusies no punktu zaudēšanas. Vadībā atrodas "Rubene", kas cīnījās neizšķirti ar Polijas U-18 izlasi – 5:5 (divi vārti Edītei Bankavai) un ar 5:0 uzvarēja "Ķekavu" (pa diviem vārtiem Edītei Bankavai un Lienei Rajeckai). Tik pat punktu arī Polijas juniorēm, kuras ar 4:1 pārspēja "University of Tartu".

Šodien jau pulksten 8 atsākās grupu spēles, kas turpināsies līdz pat vēlam vakaram. Rīt paredzētas izslēgšanas spēles.

Izmantotie resursi: latvianopen.com: Latvian Open 2009 | Jaunumi | News

  -2 [+] [-]

, 2009-08-22 13:08, pirms 15 gadiem
davai Pārgauja. paņems Kausu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja