Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

J.Bagāts: "Sudrabs mums, zelts - līdzjutējiem"

Vilnis Bekmanis
Vilnis Bekmanis

J.Bagāts: "Sudrabs mums, zelts - līdzjutējiem"
Jānis Bagāts (priekšplānā)
Foto: Mārtiņš Šults

Pēc izšķirošās finālspēles starp "Rubenes" un "Latvijas Avīze/LU" florbola komandām iespaidos par pēdējo finālcīņu ar eSports.lv dalījās rubeniešu kapteinis Jānis Bagāts.

Jautāts, vai komanda ir apmierināta ar iegūto sudrabu, Jānis Bagāts atbildēja: "Jā, pamata īpaši skumt nav, jo tiešām esam izdarījuši daudz ar tiem resursiem, kas bija mūsu rīcībā. Lai arī zaudējām finālsērijā, tomēr domāju, ka viegli "Latvijas Avīzei" negāja jebkurā gadījumā. Žēl, ka Māris notraumējās (Māris Miķelsons pirmajā finālsērijas spēlē guva savainojumu, kas viņam liedza piedalīties atlikušajās spēlēs - aut.), jo viņš mūsu komandas modelim nozīmē ļoti daudz, it sevišķi uzbrukumu veidošanā. Pēc Māra izkrišanas no sastāva varēja redzēt, ka mums ar uzbrukumu gāja diezgan švaki. Lai gan jaunie džeki cīnījās godam, tomēr tie vēl nebija gatavi spēlēt tādā līmenī, viņiem nepieciešams laiks, lai adaptētos."

Runājot par pēdējo spēli, rubeniešu kapteinis piebilda: "Pēdējā spēle bija līdzīga, diemžēl paši jau pirmajā trešdaļā izniekojām labas vārtu gūšanas iespējas, otrajā trešdaļā nedaudz bija nosēdušās baterijas, bet jau pēdējā trašdaļā gājām laukumā ar dubultu cīņassparu - visu vai neko. Tas attaisnojās, izlīdzinājām rezultātu, taču pēdējā minūtē cītīgi nenospēlējām pret Ati Blindu, kā rezultātā viņš izdarīja diezgan brīvu metienu no malas un guva vārtus. Būtu nosargājuši neizšķirtu, tad nezinu kā viss vēl beigtos - varbūt zelta medaļas kaklā kārtu mēs."

"Lai vai kā, tomēr sudrabs mums - zelts līdzjutējiem. Šosezon bija fantastisks atbalsts un līdzi jušana, it sevišķi kritiskos brīžos, kad tas bija visvairāk nepieciešams. Es pat nevaru atrast īstos vārdus, kā līdzjutējiem pateikties, jo lielā mērā mēs tieši ar viņu visu atbalstu arī bijām finālā, un tikai nedaudz pietrūka līdz pilnībai. Taču bēdāties nav pamata - nākamā sezona ir priekšā, un jācenšas pakāpties augstāk," ar smaidu piebilst rubenes florbola patriots Jānis Bagāts.

  +6 [+] [-]

, 2008-04-22 15:03, pirms 16 gadiem
Njā....Rubenei šis čempionāts tiešām bija lielisks.

  +5 [+] [-]

, 2008-04-22 15:10, pirms 16 gadiem
Cepuri nost Rubenei!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2008-04-22 16:21, pirms 16 gadiem
visu cieņu - ne vārda par to, ka tiesneši kaut ko būtu atņēmuši.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2008-04-22 18:30, pirms 16 gadiem
Nu jā malači, bija ieskrējušies! Tā arī domāju, ja ļaus vinnēt kaut vienu spēli LA, tad čempi pakāsīs! Žēl, ka Lekrings padirsa, bija pelnījuši kaut trešo vietu!

     [+] [-]

, 2008-04-22 21:07, pirms 16 gadiem
Labi teikts !

  +2 [+] [-]

, 2008-04-23 09:13, pirms 16 gadiem
Tieshaam malachi!!! Paraadiija labu ciinju!!!