Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Sporta Punkts februāra mēneša spēlētāji – Dimante un Barkovskis

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Sporta Punkts februāra mēneša spēlētāji – Dimante un Barkovskis
Aivis Barkovskis un Inita Dimante
Foto: floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) paziņojusi Latvijas čempionāta sieviešu un vīriešu 1. līgas februāra mēneša labākos spēlētājus – par tādiem atzīti divi uzbrucēji - Inita Dimante no FK "Sala" un Aivis Barkovskis no "FK Rīga-1". Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu Sporta Punkts.

Sieviešu florbola komanda FK "Sala" (Jēkabpils) ar uzbrucēju Initu Dimanti ierindā pagājušajā mēnesī aizvadīja tikai vienu spēli, toties tās laikā 21 reizi raidīja bumbiņu pretinieču vārtos. Jēkabpilietes savā laukumā ar 21:6 sakāva Cēsu "Lekringu", Initai Dimantei šajā mačā 8 (4+4) rezultativitātes punkti un labākās spēlētājas tituls. Šosezon kopumā viņa 12 spēlēs guvusi 29 (16+13) punktus. Savā komandā Inita ir otrā rezultatīvākā, bet visā līgā šajā rādītājā ieņem augsto 6.vietu. Turnīra tabulā FK "Sala" ar 28 punktiem ieņem 2.vietu. Lai arī jēkabpilietēm regulārajā turnīrā vēl jāpiedalās divās spēlēs, jau tagad zināms, ka pusfinālā viņas spēkosies ar Rīgas FK "NND/RJTC".

Vīriešu florbola komanda "FK Rīga-1" ar Aivi Barkovski uzbrukuma smailē februārī aizvadīja četras spēles, trijās no tām svinot uzvaru. Regulārā turnīra noslēguma rīdzinieki viesos ar 13:8 sakāva "Saulkalni" (Barkovskim 8 (3+5) punkti), bet savā laukumā ar 5:9 piekāpās "FK Jeno-1" (Barkovskim "hat-trick" un labākā spēlētāja gods). Vidzemes grupā "FK Rīga-1" ar 36 punktiem ierindojās turnīra tabulas 2.vietā un ceturtdaļfinālā tikās ar "Babītes" florbolistiem. Viesos babītieši tika pārspēti pagarinājumā - 9:8 (Barkovskim 6 (5+1) punkti), bet savā laukumā ar 6:4 (Barkovskim viena rezeltatīva piespēle). Pusfinālā "FK Rīga-1" sērijā līdz divām uzvarām ar 0:2 atzina "LIELVĀRDES/FANS" pārākumu, tāpēc šosezon aizvadīs vēl tika spēli par bronzas medaļām, kurā spēkosies ar "Latvijas Universitāti/FS Masters". Aivis Barkovskis ar deviņās spēlēs gūtiem 26 (14+12) punktiem ir otrais rezultatīvākais savā komandā.

Sporta Punkts

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...