Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Talsiem" laimīga uzvara Stalbē

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

"Talsiem" laimīga uzvara Stalbē
Jānis Jansons spēlē pret "Pārgauju" guva trīs vārtus un izdarīja četras rezultatīvas piespēles.
Foto: Uvis Igalis

Īstā florbola trillerī pie svarīgiem diviem punktiem turnīra tabulā tikuši "Talsu" florbolisti, kas cīņā pret Stalbes "Pārgauju" atspēlējās no sešu vārtu deficīta, svinot panākumu ar rezultātu 14:13.

Šosezon abas komandas bija tikušās divas reizes. Pirmssezonas pārbaudes turnīrā "Latvian Open", kad "Talsi" vēl nespēlēja savā labākajā sastāvā, "Pārgauja" izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 8:1. 13. oktobrī abām komandām bija jau daudz nopietnāka spēkošanās, kurā tika dalīti punkti Latvijas čempionāta ieskaitē. Atkal viena no komandām svinēja pārliecinošu uzvaru, šoreiz "Talsi" pamatīgi revanšējās, svinot uzvaru savā laukumā ar rezultātu 11:3.

Nu bija pienākusi otrā apļa spēle Latvijas čempionātā. Lai gan pirmie līksmot varēja viesi, šķita, ka arī šoreiz kāda no komandām svinēs pārliecinošu uzvaru, jo pēc pirmās trešdaļas rezultāts bija 6:1 "Pārgaujas" labā. Otrās trešdaļas sākumā "Pārgauja" guva arī septītos vārtus, tomēr līdz trešdaļu kopumā daudz sekmīgāk aizvadīja "Talsi". Neskatoties uz to, pēc otrās trešdaļas 10:8 "Pārgaujas" labā. Pēdējā trešdaļā viesi pievilka arī līdz mīnus viens, tomēr divi Ralfa Priedīša vārtu guvumi ļāva panākt 12:9. Lai kā arī mājinieku līdzjutēji gribētu redzēt savējo uzvaru, astoņas minūtes pirms pamatlaika beigām, rezultāts jau bija 12:13 viņiem par sliktu, jo divreiz izcēlās Kristiāns Lisovskis un Jānis Jansons. Jānis Freibergs vēl panāca neizšķirtu mājiniekiem, tomēr Oskars Fīrmanis četras minūtes pirms beigām nodrošināja laimīgu uzvaru "Talsiem" – 14:13.

"Talsu" komandas rindās rezultatīvākais bija Jānis Jansons, kurš guva trīs vārtus un izdarīja četras rezultatīvas piespēles. Divi vārti un divas piespēles Aivaram Haselbaumam un Artim Raitumam. Čempionāta rezultatīvākais spēlētājs Kristiāns Lisovskis izcēlās ar trim vārtu guvumiem, bet Oskars Fīrmanis bez uzvaras vārtiem vēl izdarīja trīs rezultatīvas piespēles. Zaudētājiem ar četriem precīziem metieniem izcēlās Ralfs Priedītis. Ritvaram Jansonam vieni vārti un trīs rezultatīvas piespēles.

Pēc šī panākuma "Talsiem" 15 aizvadītajās spēlēs ir 24 punkti, kas viņiem dod ceturto pozīciju. "Pārgauja" aizvadījusi par vienu spēli vairāk, nopelnot 19 punktu. Tas viņiem ļauj ierindoties piektajā vietā.

Latvijas čempionāts florbolā
"Pārgauja" – "Talsi" 13:14 (6:1, 4:7, 3:6)

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-20 11:33, pirms 16 gadiem
labs talsi rulzz

     [+] [-]

, 2008-01-20 11:49, pirms 16 gadiem
es par Pārgauju

     [+] [-]

, 2008-01-20 13:20, pirms 16 gadiem
Gruščikam drošvien kādi 8 goli atkal. Mīlu tevi!

     [+] [-]

, 2008-01-20 13:26, pirms 16 gadiem
Ralfinsh noplosiijies

     [+] [-]

, 2008-01-20 21:07, pirms 16 gadiem
zaudēt no 7-1 tomēr ir jāmāk