Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Cel Tik/Lekrings" pārspēj pastiprinātos igauņus

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

"Cel Tik/Lekrings" pārspēj pastiprinātos igauņus
Toms Rīsmanis pirmajā trešdaļā gūstot trīs vārtus, panāca lūzumu spēlē pret "Tahe" komandu.
Foto: Uvis Igalis

Igaunijas florbola komandas "Tahe/Jogeva" sastāvā vakar debitēji trīs Somijas florbolisti, no kuriem divi paspējuši uzspēlēt arī Somijas Elites līgas klubos. Taču arī viņi nespēja palīdzēt savai komandai pret "Cel Tik/Lekrings". Cēsnieki svinēja pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 8:3.

Abu komandu pirmajā savstarpējā spēlē pārliecinošu uzvaru izcīnīja Latvijas vicečempioni, Igaunijas pagājušās sezonas otro labāko komandu apspēlējot ar rezultātu 11:4. Arī šoreiz cēsnieki uz spēli devās esot favorītu statusā.

Pirmie pie vārtu guvuma tika igauņi, kurus vadībā izvirzīja viens no jaunpienācējiem – skaitliskajā vairākumā izcēlās Janni Āhonens. Taču tad mājinieku cerības sagrāva cēsnieku jaunais Toms Rīsmanis, četru minūšu laikā trīs reizes pārspējot laukuma saimnieku vārtsargu. Cēsniekiem veiksmīga padevās trešdaļas pati izskaņa, jo pēdējā minūtē ar precīziem metieniem izcēlās Jānis Freivalds un viņa vārdabrālis Alps. Pēc otrās trešdaļas rezultāts bija jau 8:1, jo ar vārtu guvumiem divreiz izcēlās Jānis Freivalds, bet reizi sekmīgs bija arī Mārtiņš Rajeckis. Tikai pēdējā periodā atkal priecāties varēja mājinieku līdzjutēji, jo viņu favorītiem izdevās gūt divus vārtus.

Cēsniekiem lieliski šajā spēlē bija Toms Rīsmanis un Jānis Freivalds, kuri katrs guva trīs vārtus, kā arī viens otram atdeva divas rezultatīvas piespēles.

Pēc šī panākuma cēsnieki vismaz uz vienu dienu atkal pārņēmuši līderpozīcijas, jo 15 aizvadītajās spēlēs izcīnījuši 26 punktus. Turpretim tabulas pilnīgi pretējā pusē atrodas igauņi, kuriem tikpat spēlēs izdevies sakrāt tikai trīs punktus, līdz ar to diezgan bezcerīga pēdējā vieta tabulā.

Latvijas čempionāts florbolā vīriešiem
"Tahe/Jogeva" – "Cel Tik/Lekrings" 3:8 (1:5, 0:3, 2:0)

     [+] [-]

, 2008-01-20 11:34, pirms 16 gadiem
PRIEKS KUR TU RODIES

  -1 [+] [-]

, 2008-01-20 11:46, pirms 16 gadiem
igauņi paliek igauņi