Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Atbalsti florbola klubus "Ogres vilki" un "Talsi"!

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Divi florbola klubi - "Ogres vilki" un "Talsi" – šomēnes ar saviem pieteikumiem piedalās labdarības projektā LabieDarbi.lv. Arī Tu ar savu balsi vari palīdzēt ogrēniešiem un talseniekiem piepildīt sapņus un realizēt savas idejas dzīvē!

Florbola sporta kluba "Ogres vilki" komanda šosezon debitēs Latvijas čempionāta vīriešu 1.līgā. Spēlēšana augstākā līmenī prasa ievērojami lielākus materiālos izdevumus, tāpēc ogrēnieši trūkstošo finansējumu (Ls 1558) cer iegūt ar projekta LabieDarbi.lv palīdzību. Šodien, 19.septembrī, par "Ogres vilkus" ar savām balsīm atbalstījuši jau 2815 cilvēku.

Lai iepazītos ar "Ogres vilku" projektu un nobalsoti, spiediet ŠEIT.

3246 cilvēku nobalsojuši par florbola kluba "Talsi" projektu "Formas tērpu un vārtsargu ekipējuma iegāde florbola klubam" (Ls 2000). "Talsi" apvieno astoņas komandas no bērnu dārza vecuma līdz Latvijas čempionāta Virslīgai, iesaistot vairāk kā simts dažāda vecuma sportistu. Laikā, kad bērnu vecākiem trūkst finansējuma, lai bērnus palaistu skolā, prasīt naudu formas tērpu iegādei ir nereāli, īpaši grūti ir ar jaunajiem vārtsargiem, kam formas tērps izmaksā ļoti dārgi. Bet motivācija trenēties un pilnveidot sevi jauniešiem ir, tāpēc talsenieki dara visu, lai sekmīgi sagatavotos startam Latvijas čempionātā.

Lai iepazītos ar "Talsu" projektu un nobalsotu, spiediet ŠEIT.

Izmantotie resursi:
floorball.lv