Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

LFS: sieviešu florbola izlases sniegums - apmierinošs

Jānis Pārums

LFS: sieviešu florbola izlases sniegums - apmierinošs
Foto: Ritvars Raits

Latvijas Florbola Savienība (LFS) savā pirmajā šī gada valdes sēdē izvērtēja sieviešu izlases sniegumu pasaules čempionātā, kas pērnā gada nogalē risinājās Zviedrijā.

Uzklausot federācijas un izlases vadības atskaiti par čempionāta sniegumu, kā arī izvērtējot sasniegtos rezultātus, LFS valde izlases rezultātus novērtēja kā apmierinošus. Pasaules čempionātā kopvērtējumā izlase ierindojās 6.vietā, izpildot komandai uzstādīto minimālo uzdevumu izcīnīt turnīrā vismaz 7.vietu. Tas nozīmē, ka nākamajā čempionātā sieviešu florbola izlases varēs spēlēt pamatsacensībās, nepiedaloties kvalifikācijas turnīrā. Tikai nedaudz komandai pietrūka, lai sasniegtu vēl optimālāku rezultātu, kas būtu panākts veiksmīgāk nospēlējot pret Norvēģijas un Krievijas valsts vienībām.

Latvijas izlases rezultāti pasaules čempionātā. Latvija – Čehija 5:7; Latvija – Norvēģija 2;2; Latvija –ASV 13:3; Latvija – Zviedrija 1:10; Latvija – Krievija 3:4.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Florbola savienība

  +2 [+] [-]

, 2010-01-19 20:36, pirms 15 gadiem
Drīzāk LFS valdes locekļu sniegums ir neapmierinošs nevis sieviešu izlases sniegums apmierinošs. CIk atceramies, tad valdei svarīgāk bija sarīkot 4nāciju turnīru Valmierā cerot uz milzīgo peļņu, bet par sievietēm atcerējās tikai tad, kad bija jau jābrauc uz pašu čempionātu.

  -1 [+] [-]

, 2010-01-21 18:53, pirms 15 gadiem
usma rakstīja: Drīzāk LFS valdes locekļu sniegums ir neapmierinošs nevis sieviešu izlases sniegums apmierinošs. CIk atceramies, tad valdei svarīgāk bija sarīkot 4nāciju turnīru Valmierā cerot uz milzīgo peļņu, bet par sievietēm atcerējās tikai tad, kad bija jau jābrauc uz pašu čempionātu.
Tieši tā
šiem galvenais izlase un virslīga