Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Sprukts piespēlē, FK "Rīga" un "Salmingsports" pirmās uzvaras

Jānis Celmiņš

Sprukts piespēlē, FK "Rīga" un "Salmingsports" pirmās uzvaras
Jānis Sprukts
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Vasaras Florbola līgā 2009" vakar ar divām rezultatīvām piespēlēm debitēja Jānis Sprukts, bet pirmās uzvaras turnīrā izcīnīja FK "Rīga" un "Salmingsports" komandas.

Diena iesākās ar vīriešu B-divīzijas spēli starp "Lattelekom/Optimisti" un "Oskars un draugi" komandām. Ļoti rezultatīvā spēlē (šīs sezonas rekords), uzvaru ar rezultātu 17:12 izcīnīja "Lattelekom/Optimisti" florbolisti, kuriem ar sešiem vārtu guvumiem izcēlās Mārtiņš Zvidra, bet Pēterim Freimanim pieci vārti un trīs rezultatīvas piespēles.

Pēc tam laukumā devās jau A-divīzijas komandas "Salmingsports" un "Fastum/Lino.lv". Līdz šim labāk bija klājies "Salmingsports" komandai, kas pirmajā mačā spēlēja neizšķirti, bet konkurenti cieta smagu sagrāvi. Šovakar laukumā pirmajā puslaikā pārliecinoši dominēja "Salmingsports", iegūstot vadību ar rezultātu 6:1. Otrajā puslaikā cīņas gaita nedaudz izlīdzinājās, bet "Salmingsports" uzvaru no rokām tomēr neizlaida – 10:6. Uzvarētājiem rezultatīvākais ar trim vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli bija Mihails Kostusevs, bet pretiniekiem trīs vārtus guva Aivis Hammers.

Dienas pēdējā spēle tika gaidīta ar sevišķu interesi, jo FK "Rīga" sacentās ar "Kvinta Plus" komandu. Rīdzinieku sastāvā debitēja Latvijas izlases hokejists Jānis Sprukts, kurš gan ar rezultatīvu metienu neizcēlās, taču izdarīja divas rezultatīvas piespēles. Mačs aizritēja līdzvērtīgā cīņā, pēc puslaika rezultātam esot 3:2 rīdzinieku labā, tomēr cīņas izskaņā pārsvaru izdevās attīstīt un FK "Rīga" tika pie pirmā panākuma šajā sezonā – 10:6. Uzvarētājiem rezultatīvākais ar diviem vārtu guvumiem un trim rezultatīvām piespēlēm bija Ēriks Akulovs, bet zaudētājiem pieci punkti (3+2) Dailim Skudrītim.

Izmantotie resursi:
florbolazinas.lv

     [+] [-]

, 2009-06-18 13:12, pirms 15 gadiem
Sprukts tik dod!

  +1 [+] [-]

, 2009-06-18 13:12, pirms 15 gadiem
hokejisti sevi uztur formā.

  -1 [+] [-]

, 2009-06-18 13:14, pirms 15 gadiem
Izskatās ka Sprukts spēlē kā piepēlētājs gan hokejā, gan florbolā.

     [+] [-]

, 2009-06-18 13:16, pirms 15 gadiem
nu tad jagaida precizais metiens
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-06-18 13:24, pirms 15 gadiem
Sprukt - IR jaamet pa vaartiem!!!