Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Talsi/Triobet" izcīna pirmo uzvaru šosezon

"Talsi/Triobet" izcīna pirmo uzvaru šosezon
Artis Raitums

Foto: Renārs Buivids, Sportacentrs.com

Šovakar pie sava pirmā panākuma Latvijas florbola čempionātā, vīriešu Virslīgā izdevās tikt ”Talsi/Triobet”, kas savā laukumā ar rezultātu 4:1 pārspēja FK ”Rīga” florbolistus.

Spēles sestajā minūtē rezultātu atklāja laukuma saimnieki, kad precīzs bija Artis Raitums. Trešdaļas otrajā pusē iespēja palielināt rezultātu bija Pēterim Freimanim, kurš šo iespēju arī izmantoja, realizējot soda metienu. Pēc pirmās trešdaļas pārsvars ”Talsi/Triobet” pusē – 2:0.

Otrās trešdaļas sākumā divu minūšu sodu nopelnīja rīdzinieks Toms Briedis, ”Rīga” mazākumu izturēja, taču, kad komandas spēlēja vienādos sastāvos, otros vārtus spēlē guva Artis Raitums panākdams jau visai solīdo 3:0. Spēles turpinājumā lieliska iespēja rezultātu sadeldēt bija FK ”Rīga” uzbrukuma līderim Alvim Dālem, taču viņš, atšķirībā no sava pretinieka Pētera Freimaņa, piešķirto bullīti nerealizēja. Līdz trešdaļas izskaņai divas reizes vairākumā spēlēt bija iespēja rīdziniekiem, taču rezultāts uz tablo nemainījās. Pirms izšķirošās trešdaļas vadībā ”Talsi/Triobet” – 3:0.

Trešajā trešdaļā abas komandas apmainījās ar vārtu guvumiem, taču tas neko nemainīja, tikai ciparus uz tablo. Spēle noslēdzās un uzvaru tajā svinēja ”Talsi/Triobet” – 4:1.

Latvijas florbola čempionāta, vīriešu Virslīga, 17. septembris:

"Talsi/Triobet" - FK "Rīga" 4:1 (2:0, 1:0, 1:1)

Metienu attiecība:
33:33 (12:12, 13;14, 8:7)
Rezultatīvākie:
"Talsi/Triobet" - Artis Raitums 2 (2+0), Pēteris Freimanis 2 (1+1)

Izmantotie resursi: Latvijas Florbola savienība | Sākums

     [+] [-]

, 2010-09-17 22:13, pirms 14 gadiem
Raitums ar Pēci labie

     [+] [-]

, 2010-09-18 02:17, pirms 14 gadiem
"sodu nopelnīja rīdzinieks Toms Briedis, ”Rīga” vairākumu izturēja"

palabo, šķiet izturēja mazākumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-09-18 12:14, pirms 14 gadiem
Eu meita, cik tev gadi???

Tu kaut vienu florbola spēli mūžā esi redzējusi?
Atnāc paskaties un tad runā, un nevajag arī savas "pērles" publiskajā telpā mētāt, paturi pie sevis, neviens jau neraksta publiski, par taviem auguma izmēriem un izskatu!!!

Katram patīk savs, vienam hokejs, vienam florbols, vienam badmintons, nevajag tāpēc citus sporta veidus noniecināt, ja tev patīk kas cits...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-09-18 12:36, pirms 14 gadiem
meita rakstīja: Protams,esmu redzējusi:i florbolu,i basketbolu,i futbolu,i hokeju.Tāpēc varu teikt,ka florbolu spēlē mīkstie vīriņi,kuriem īstu vīŗu spēles ar daudziem kontaktiem,kuros parādās īsto vīru fiziskais spēks un raksturs ir par "šerpu".Pie tam florbolā arī nevajag gudru galvu,dzenā tik bumbiņu,jo tās izmērs un svars izslēdz skaistu,kombinācijām bagātu spēli.
a pati nuju esi roka tureejusi?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2010-09-18 14:28, pirms 14 gadiem
meita rakstīja: Esmu,un pat meiteņu izlasē pabiju ,kura pārbaudes spēlēs "iedevā iekšā" mīkstajiem puišeļiem!
Tu tiešām no sporta spēlēm daudz ko nesajēdz!