Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Bulldogs" uzvar derbijā, tomēr atzīst „Florbolam.lv” pārākumu

"Bulldogs" uzvar derbijā, tomēr atzīst „Florbolam.lv” pārākumu
Hokejists Oļegs Sorokins ("Florbolam.lv") debijas spēlē guva divus vārtus
Foto: Renārs Buivids

16. jūnijā tika aizvadītās kārtējas trīs spēles florbola turnīrā „Vasaras līga 2009”. Vispirms Bulldogs sīvā cīņa uzvarēja „SJPPZZ” Ķekavas derbijā ar 4:3, tad B līgā Ropaži spēja lauzt spēles gaitu un izcīnīt otro uzvaru pār „Špinātpunduris Ponijs” ar 3:2, un vakara pēdējā spēlē, ar dinamieti Oļegu Sorokinu un bijušajiem hokejistiem Juri Klodānu un Ronaldu Ozoliņu sastāvā, „Florbolam.lv” pārbrauca pāri „Bulldogs” ar 17:4.

Laika apstākļi bija piemēroti, lai spēlētu florbolu atpūtas centra „Lido” slidotavā uz speciāli izveidotā laukuma. Ik pa brīdim spīdēja saule, turklāt nebija jūtams stiprs vējš.

Vispirms laukumā nūjas krustoja divas komandas, kuru sastāvus veido ķekavieši. Sīvā cīņā uzvarēja mazāk pieredzējušie bulldogi, kurus pretī uzvarai aizveda spēlējošais treneris Ints Vancāns. Skanot spēles finālsvilpei, rezultāts 4:3 bulldogu labā, tādējādi „SJPPZZ” cieta jau otro zaudējumu divās spēlēs.

Vienīgajā šīs dienas B līgas spēlē Ropažiem izdevās atspēlēties no nelabvēlīgā 0:2 pirmā puslaika vidū, beigās svinot laimīgu uzvaru ar 3:2. Spēle bija kļūdām bagāta un dažas sekundes pirms spēles beigām poniju spēlētājam Ritvaram Lankam bija iespēja panākt līdzsvaru uz tablo, tomēr vārtu stabs nosvēra uzvaras kausus par labu ropažniekiem. Uzvara dod Ropažiem pirmo vietu B1 grupā, savukārt „Špinātpundurs ponijs” atliek pirmās uzvaras izcīnīšanu vismaz līdz 2. jūlijam, kad gaidāma nākamā spēle.

Acīmredzot, spēku bulldogiem vēl vienai spēlei nepietika, un zvaigžņotā „Florbolam.lv” izcīnīja pirmo uzvaru turnīrā ar 17:4. Spēle aizritēja „Florbolam.lv” zīmē, jau no spēles sākuma pārņemot vadību, tika izcīnīta droša un pārliecinoša uzvara. Sešas reizes bumbiņu no vārtiem zaudētājiem lika izņemt Ainārs Juškēvičs. Pa diviem vārtiem guva arī visi trīs hokejisti uzvarētāju sastāvā – Oļegs Sorokins (debijas spēle turnīrā), Juris Klodāns un Ronalds Ozoliņš. Turpretim, zaudētāju sastāvā ar vieniem vārtiem izcēlās dinamietis Gints Meija.

Nākamās spēles jau norisināsies rīt, kad B2 grupā cīnīsies „Lattelekom/Optimisti” pret FK „Oskara draugi”, bet uzreiz pēc tam tiks aizvadītas divas A līgas spēles – „Salmingsports” un „Fastum/Lino.lv” (abas komandas pārstāv florbola inventāra izplatītājus Latvijā), kā arī „FK Rīga” un „Kvinta Plus” cīnīsies par pirmo uzvaru turnīrā.

     [+] [-]

, 2009-06-17 12:05, pirms 15 gadiem
Mjā, Ritvars totāli noraka spēli. Nav tur ko piebilst.