Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Lekrings" izmoca uzvaru pār "Kuršiem"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Ļoti smagā spēlē pie uzvaras šodien tikuši Cēsu "Cel Tik/Lekrings" florbolisti, kas savā laukumā vēl četras minūtes pirms mača beigām atradās zaudētājos pret Liepājas "Kuršiem". Tomēr mača izskaņā tika gūti trīs vārti, kas atnesa laimīgu uzvaru ar rezultātu 6:4.

Spēle Cēsīs bija pulcējusi gandrīz pilnas skatītāju tribīnes, taču līdz pirmajam vārtu guvumam nācās gaidīt vairāk nekā vienu trešdaļu. Spēles pirmā trešdaļa pagāja ar ievērojamu "Cel Tik/Lekrings" pārsvaru, jo pretinieki praktiski netika pie bumbiņas, vienīgos kaut cik bīstamos momentus izdarot tad, kad komandas vārtsargs ar tālu piespēli uzbrukumā centās izvirzīt kādu no savas komandas spēlētājiem. Tiesa, mājinieku metieni negribēja lidot vārtu četrstūrī.

Liepājnieki, sajutuši, ka šajā spēlē par favorītiem uzskatītie cēsnieki neko ievērības cienīgu nerāda, otrajā trešdaļā izgāja laukumā ar daudz lielāku apņēmību. Spēles gaita pilnībā izlīdzinājās. Vienā no epizodēm tuvu panākumam bija Gints Siliņš, tomēr nedaudz pietrūka precizitātes. Siliņš gan turpināja cīnīties, kas vainagojās panākumiem, jo piespēle vārtu priekšā Kasparam Šupiņam bija rezultatīva – 1:0 liepājnieku labā. Mājinieki gan ātri vien panāca izlīdzinājumu, kad no vārtu priekšas precīzs bija Mārtiņš Rajeckis. Tomēr trešdaļas beigās Raitis Bušs, saņēmis tālu piespēli, gar laukuma apmali aizbēga vienatnē pret vārtsargu, no jauna izvirzot vadībā "Kuršus" – 2:1.

Trešajā trešdaļā liels pārsvars atkal bija cēsniekiem, taču 10 minūtes pirms mača beigām rezultāts kļuva 3:1 Liepājas kluba labā. Neskatoties uz to, ka viesi atradās mazākumā, liepājnieku vārtsargs Imants Vīnkalns izdarīja tālu piespēli pāri visam laukumam un Mārtiņš Gross bija precīzs. Nākamo divu minūšu laikā divreiz precīzs bija Jānis Alps (attēlā), kuram līdz tam spēle pagalam nevedās. Tomēr ar šiem diviem raidījumiem viņš panāca 3:3. Šķita, ka beidzot mājinieki salauzīs sīkstos "Kuršus", tomēr tad Arnis Lasmanis, spēlējot vairākumā, no aizvārtes izdarīja precīzu fintu, atkal vadībā izvirzot "Kuršus".

Spēle neglābjami tuvojās izskaņai, bet nepilnas četras minūtes pirms mača izskaņas Jāņa Alpa piespēli vārtu priekšā uztvēra Artis Malkavs, atjaunojot līdzsvaru – 4:4. Pagāja vien 40 sekundes, kad Toms Rīsmanis ar metienu no vārtu priekšas pirmo reizi spēlē vadībā izvirzīja laukuma saimniekus. Taču arī tas vēl nebija viss, jo laukuma saimnieki, līdzjutēju uzmundrināti, guva vēl vienus vārtus, kad precīzs bija arī Jānis Alps. Smagā spēlē "Cel Tik/Lekrings" ierakstījuši divus punktus turnīra tabulā, uzvarot ar 6:4.

Latvijas čempionāts florbolā
Virslīga vīriešiem

"Cel Tik/Lekrings" - "Kurši" 6:4 (0:0, 1:2, 5:2)

Izmantotie resursi:
www.floorball.lv

Foto no www.latvianopen.com

  -1 [+] [-]

, 2007-09-16 21:04, pirms 17 gadiem
nu labi ka taa... bet nu taa pirmaa speele. aizies, vieniigi mana prognoze diezgan ljoti atshkjiras

  -1 [+] [-]

, 2007-09-16 21:15, pirms 17 gadiem
paskatoties protokolu tieshaam knapi izmocija! :O
Alps labi nokapaajis un glaabis komandu no zaagja!!

  +1 [+] [-]

, 2007-09-16 22:21, pirms 17 gadiem
Jaa...ar šādu spēli par čempioniem nevarēs kļūt!
Dažbrīd pat likās, ka lekrings apmaldījies Liepājas mežā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-09-16 22:52, pirms 17 gadiem
Pirmā spēle vai pēdējā, bet vienai no Latvijas favorītēm nevajadzētu tik ilgi sēdēt iedzinējos līgas jaunpienācējai, vai ne tā?
Nekas, gan jua visi saņemsies un plosīsies visas sezonas gaitā. Galvenais, lai tablo neparādās kāds konkrēts līderis..

  +2 [+] [-]

, 2007-09-16 22:55, pirms 17 gadiem
pirmaijaa puslaikaa jua likaas ka samals lupataas... jo visu laiku jau spieda bet beigaas saaaca pirmajiem vaartus ielaist! =/

  +1 [+] [-]

, 2007-09-17 01:06, pirms 17 gadiem
njaaa...speele bija samociita, man jau likaas, ka zaagjis, bet alps visu nokaartoja

     [+] [-]

, 2007-09-17 07:33, pirms 17 gadiem
varbuut kaads var pateikt, kur bija palicis Boreiko? Es skatos, ka speeli ceesiis vajadzeeja tiesaat tieshi Boreiko un Drupam... Drupa bija, bet kaa otrs tiesnesis bija Kaspars Araajs...

Visaa visumaa manupraat notiesaaja tiiri normaali,lai gan speele jau arii nebija paaraak asa

  -1 [+] [-]

, 2007-09-17 19:44, pirms 17 gadiem
Boreiko gan jau savu vārdu teiks !!!!!

peace

     [+] [-]

, 2007-09-17 19:45, pirms 17 gadiem
Varbūt Latvijā ir pietiekami daudz tienešu kas grib tiesāt. Vairs nebūs tā, ka galvenais tiesnesis ieliks sevi pie "Blāzmas" un pirms spēlēm līksmi udzīvos Rēzeknē dzerot Preiļu "Dzidro"...

     [+] [-]

, 2007-09-17 19:46, pirms 17 gadiem
Vilīt, izbeidz savu "peace"..