Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

LFS ģenerālsekretārs Kokainis tiksies ar SFF ģenerālsekretāru

Jānis Celmiņš

LFS ģenerālsekretārs Kokainis tiksies ar SFF ģenerālsekretāru
Juris Kokainis
Foto: Latvijas Florbola savienība

Latvijas Florbola Savienības ģenerālsekretāram Jurim Kokainim šonedēļ ir paredzēta tikšanās ar Starptautiskās Florbola Federācijas ģenerālsekretāru Džonu Liljelundu. Tikšanās galvenais temats ir Eiropas Florbola kausa (Čempionvienību kausa) izcīņa Latvijā, kas 2010.gada oktobrī risināsies Valmierā.

Paredzēts, ka abas puses vienosies par savstarpējā līguma nosacījumiem, kurā tiks iekļauti pamatnoteikumi šāda līmeņa florbola sacensību organizēšanai Latvijā, kā arī nosacījumi TV translāciju nodrošināšanai un turpmākajam darbam ar reklāmas līgumiem.

Atgādināsim, ka Eiropas Florbola kausa izcīņa Valmierā pēdējo reizi notiks saskaņā ar līdzšinējo norises kārtību. Jau sākot ar 2011.gadu ir paredzētas būtiskas izmaiņas Eiropas Florbola kausa izcīņas norisē. Par iecerētajām izmaiņām Starptautiskā Florbola federācija lems š.g. maijā.

Tikšanās laikā J.Kokaiņa kungam būs arī unikāla iespēja divpusējās sarunās informēt Starptautiskās Florbola federācijas augsto amatpersonu par florbola izplatību un sasniegumiem Latvijā, kā arī par šī sporta veida attīstību mūsu valstī.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Florbola savienība

  +1 [+] [-]

, 2010-02-16 18:47, pirms 15 gadiem
Nezinaju ka Kokainis ir saistits ar florbolu...

Bet ja cempiona kauss notiks LV , tad LV bus iespeja pieradit ka prot sarikot labu turniru

  -1 [+] [-]

, 2010-02-16 18:49, pirms 15 gadiem
Gribētos uzzināt: vai par sieviešu EČ (basketbolā) ir samaksāts viesnīcām Liepājā un Valmierā??? (pans Kleksis pat pieskārās šim jautājumam)
Ka nesanāk tā, ka dažai labai komandai jānakšņo uz ielas!

  +1 [+] [-]

, 2010-02-16 18:52, pirms 15 gadiem
Redz, ka čalim galvā nav tikai basketbols... :|
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-02-16 20:13, pirms 15 gadiem
guncha24 rakstīja: interesanti..., kursh vinju tur ir iebaazis????
Konkurss bija, tu arī varēji pieteikties.

     [+] [-]

, 2010-02-16 20:34, pirms 15 gadiem
Zīmēties jau viņam patīk ,tikai žēl ka nav darba darītājs.lieta tā ka Florbola prezim šis ir čoms ,tā ka jautājumi izsmelti.....

     [+] [-]

, 2010-02-16 21:26, pirms 15 gadiem
kemrausis rakstīja: Gribētos uzzināt: vai par sieviešu EČ (basketbolā) ir samaksāts viesnīcām Liepājā un Valmierā??? (pans Kleksis pat pieskārās šim jautājumam)
Ka nesanāk tā, ka dažai labai komandai jānakšņo uz ielas!
samaksāts nav, vismaz pilnas summas toč nav... Bet te jau cita federācija, varēs solīt par jaunu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja