Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Ikšķile" glābjas no zaudējuma un izrauj uzvaru

Jānis Celmiņš

"Ikšķile" glābjas no zaudējuma un izrauj uzvaru
Foto: Renārs Buivids

Divas ļoti spraigas cīņas notikušas "Vasaras Florbola līgā 2009" ar čempionāta līderu "Ikšķiles" piedalīšanos. Vispirms komanda glābās no pirmā zaudējuma, bet brīdi vēlāk izcīnīja savu nu jau kārtējo panākumu.

A-divīzija iesākās ar cīņu starp divām čempionāta vadošajām komandām – "Ikšķili" un FK "Rīga". Šoreiz komanda atkal neilgi pirms spēles beigām atradās zaudētājos, bet tad komandas kapteinis Lauris Vidzis vispirms panāca izlīdzinājumu, bet vēlāk arī izrāva uzvaru ar rezultātu 5:4. Rezultatīvākais ar trim piespēlēm atkal bija Malkavs. Zaudētājiem divus no četriem vārtiem guva Alvis Dāle.

Nedaudz atpūtušies, "Ikšķiles" florbolisti devās laukumā atkārtoti, lai sacenstos ar vēl vienu no favorītkomandām – "Salmingsports". Ņemot vērā, ka "Salmingsports" uz spēli ieradās tikai piecu laukuma spēlētāju sastāvā, par favorītiem tika uzskatīti "Ikšķiles" florbolisti, kas līdz šim nebija zaudējuši ne punkta. Šoreiz gan tas bija ļoti tuvu, jo vēl pusminūti pirms cīņas beigām komanda atradās zaudētājos ar 5:6, taču prata panākt izlīdzinājumu. "Salmingsports" komandā rezultatīvākais ar četriem gūtiem vārtiem un vienu piespēli bija Mihails Kostusevs, bet Andris Malkavs guva divus vārtus un izdarīja divas piespēles "Ikšķiles" labā.

B-divīzijā divu pastarīšu komandu cīņā pie pārliecinošas uzvaras izdevās tikt "Elik" komandai, kas ar rezultātu 11:2 sagrāva "Trahhhtors" komandu. Uzvarētājiem pa pieciem vārtiem buja Arnis Ševeļkovs un Jeļisejs Daņiļecs.

Izmantotie resursi:
florbolazinas.lv

  -2 [+] [-]

, 2009-07-15 21:57, pirms 15 gadiem
IKŠĶILE!

  -2 [+] [-]

, 2009-07-15 22:23, pirms 15 gadiem
Ikšķile mauc pārliecinoši