Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Liepājā nedēļas nogalē florbols un volejbols

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Liepājā nedēļas nogalē florbols un volejbols
FK ''Kurši''

Šo sestdien un svētdien, 14. un 15. novembrī, Liepājas Olimpiskajā centrā savas spēles florbolā un volejbolā aizvadīs attiecīgi FK ''Kurši'' florbolisti un ''Vega 1'' volejbolisti. Sestdien laukumā dosies florbolisti, bet svētdien volejbolisti.

Sestdien, pulksten 17:00 sporta zālēs Nr. 2.,3. norisināsies florbola virslīgas spēle starp FK „Kurši” un SK „Tahe” florbolistiem no Igaunijas. Liepājniekiem situācija nav no tām spožākajām, jo pēdējās spēlēs komandai neizdodas tikt pie uzvarām, savukārt igauņu florbolisti turnīra tabulā atrodas 6. vietā, bet līdz 5.vietai ir tikai divi punkti.

Liepājnieki centīsies lauzt jau tā ieilgušo zaudējuma sēriju. Vai tas viņiem izdosies, būs redzams sestdien, pulksten 17.00.

Savukārt svētdien savu ceturto Nacionālās līgas spēli volejbolā vīriešiem aizvadīs Liepājas volejbola klubs „Vega 1”, kas līdz šim nav piedzīvojuši nevienu zaudējumu, turklāt turnīra tabulā atrodas 1. vietā.

Līdz šim liepājniekiem ir tikai uzvaras. Vispirms Liepājas Olimpiskajā centrā ar 3:0 tika uzvarēti Murjāņu sporta ģimnāzijas volejbolisti, bet pēc tam izbraukumā tika uzvarēti arī Jēkabpils un Ropažu spēlētāji.

Šoreiz liepājniekiem pretim stāsies spēcīgā SK „Vecumnieki” komanda, kas turnīra tabulā šobrīd atrodas 3. vietā ar izcīnītām divām uzvarām un vienu zaudējumu. Lai nostiprinātos augstajā pozīcijā, kurā pašreiz atrodas liepājnieki, noteikti ir jāizcīna uzvara.

Spēle norisināsies Liepājas Olimpiskā centra volejbola zālē, plkst. 14.00.

Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Sīlis,
LOC Mārketinga vadītājs

     [+] [-]

, 2009-11-13 14:40, pirms 15 gadiem
izdosies

     [+] [-]

, 2009-11-13 16:27, pirms 15 gadiem
blin zel, ka ventspilii nenodibina florbolu komandu!!
es uzkatu, ka florbolam ir liela nakotne, un deretu to sak popularizet ari ventspilii, lai Latvija butu lielaka konkurence starp klubiem un izlase augtu un butu starp labakajam

  +2 [+] [-]

, 2009-11-13 19:29, pirms 15 gadiem
Januks rakstīja: blin zel, ka ventspilii nenodibina florbolu komandu!!
es uzkatu, ka florbolam ir liela nakotne, un deretu to sak popularizet ari ventspilii, lai Latvija butu lielaka konkurence starp klubiem un izlase augtu un butu starp labakajam
izlase jau ir starp labākajām, bet ir vēl kur augt

  -1 [+] [-]

, 2009-11-13 20:53, pirms 15 gadiem
Number 0 rakstīja: izlase jau ir starp labākajām, bet ir vēl kur augt
zinu ka esam starp labakajam izlasem, bet paskatoties uz to, ka 1. liga spele tikai 12 komandas, kuriem nav strikts spelju grafiks (par 2. ligu nerunasim) deretu to to censties popularizet aktivak, lai ari 1. liga ir ka minimums ar 14 komandam un 2. liga palenam sak aizpildities

tik man tads jautajums: RTU komanda spele ari kads RTU augstskolas audzeknis?