Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Andis Blinds pievienojas "Talsiem"

Andis Blinds pievienojas "Talsiem"
Pēc divu gadu pārtraukuma Andis Blinds atkal gatavs kļūt par pretinieku komandas uzbrucēju lielāko biedu.

Pēc divu gadu pauzes viens no Latvijas izcilākajiem florbola vārtsargiem Andis Blinds nolēmis atkal ieņemt vietu vārtos - šoreiz bronzas laureātu "Talsu" rindās.

Pirms divām sezonām Blinds dažādās aptaujās pārliecinoši tika kronēts kā Latvijas labākais vārtsargs, taču svītru veiksmīgam vārtsarga karjeras turpinājumam pārvilka likstas ar ceļgaliem, kā rezultātā Andis bija spiests pārprofilēties par laukuma spēlētāju.

Tomēr nu viens no visu laiku labākajiem Latvijas vārtsargiem izlēmis pieņemt pērnās sezonas bronzas laureātu "Talsu" piedāvājumu uz vietu vārtos. Šāda laukuma posteņu maiņa visticamāk saistīta arī ar decembrī gaidāmo pasaules čempionātu florbolā. Vairākās intervijās līdz šim Blinds jau apstiprinājis, ka vēlētos atgriezties izlases vārtos.

Tikmēr palēnām komplektēt sastāvus jaunajai sezonai turpina arī citas komandas. Tā Cēsu "Cel Tik/Lekrings" vienojušies ar nu jau bijušo Bauskas "Uzvara-Lauks" uzbrucēju Ģirtu Laugali, savukārt par spēlētāju fizisko kondīciju komandā rūpēsies Ivars Čākurs.

Lielāku skaidrību citu komandu komplektācijās drīzumā varētu ieviest nākamās nedēļas nogalē Kocēnos notiekošais "Canadien Cup 2008" turnīrs, kurā piedalīsies arī vairākas virslīgas komandas.

Izmantotie resursi:
florbolazinas.lv

  +1 [+] [-]

, 2008-07-13 17:19, pirms 16 gadiem
lai jau veicaas vecajaa amataa...
Slēpts komentārs: dexters4
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: sergis89

     [+] [-]

, 2008-07-13 20:10, pirms 16 gadiem
to Sandris1

Andim ir 24 gadi

dexters4
1. nejauc Ati ar Andi
2. Atim nav nekāda pamata būt tikai trenerim
3. Rosts vēl nav teicis gala vārdu
4. Esmu par 99% pārliecināts ka LA atradīsies citi spēlētāji un citi līderi komandā gan no esošā sastāva, gan no klāt nākušajiem. Iespējams tiks paplucinātas jau tā retās FK Rīga un Blāzmas rindas. Kā saka neviens nav neaizvietojams (Rubene pagājušo sezon to lieliski pierādīja)
5. Citām komandām būs jāpielāgojās citai avīzei, nevis tādai, kādu to pazīst pēdējās 4 sezonas, tā kā daļēji to var uzskatīt par LA priekšrocību

  -1 [+] [-]

, 2008-07-13 21:28, pirms 16 gadiem
Rosts paliek LA, tā pat kā Atis un citi vadošie florbolisti! Un LA būs jauns sastāvas, bet nemez ne sliktāks, un viņi tā pat kā, visus iepriekšējos gadus cīnīsies, lai aizstāvētu titulu!

     [+] [-]

, 2008-07-17 13:05, pirms 16 gadiem
nu cik zināms vēl daži spēlētāji staigā šurpu turpu. LA izskatās būs līdzīgs spēks kā pagājušogad. Blāzminieki laikam jau tur ir. Vēl dzirdēts, ka tiek runāts ar Ķekavu, bet nu maz ticams, ka tie kādu vadošo dos, jo tā jau tur nekas dižs nav palicis. Visvairāk interesē, kā izskatīsies tieši tās komandas, kas ir mainījušās - RTU, LA.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja