Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Ikšķiles" florbolisti sāk ar divām uzvarām

Jānis Celmiņš

"Ikšķiles" florbolisti sāk ar divām uzvarām
Foto: Mārtiņš Šults

Ar divām uzvarām "Vasaras florbola līgu 2009" sākuši vieni no galvenajiem favorītiem "Ikšķile", kas vispirms sagrāva "Fastum/Lino.lv", bet pēc tam tika galā arī ar "SJPPZZ".

Otrās dienas pirmajā spēlē "Ikšķile" neatstāja nekādas cerības "Fastum/Lino.lv" komandai. Ja pēc pirmā puslaika daudz titulētākie spēlētāji atradās vadībā tikai ar 4:2, tad otrajā puslaikā tika gūti deviņi vārti, savos ielaižot tikai vienu bumbiņu un svinot pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 13:3. Sevišķi rezultatīvs bija Oskars Repke, kurš guva sešus vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli. Komandas kapteinim Laurim Vidzim trīs vārti, Andrim Malkavam divi vārti un trīs piespēles, bet Guntim Švernam 1+3. Zaudētājiem visus vārtus guva brāļi Hammeri – divus vārtus iemeta Aivis, bet vienus Edijs.

Stundu atpūtušies, "Ikšķiles" spēlētāji devās laukumā, lai sacenstos ar komandu, kurai šajā turnīrā ir interesantākais nosaukums – "SJPPZZ". Šoreiz uzvara devās rokās daudz smagākā cīņā – 9:6. Trīs vārti un divas piespēles Andrim Malkavam, bet Oskars Repke, kurš kļuvis par turnīra pašlaik rezultatīvāko spēlētāju, guva trīs vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli. Zaudētājiem divi vārti Toma Mežotņa kontā.

Pa vidu šīm spēlēm tika aizvadīta viena spēle arī B divīzijā, kurā "Lattelecom/Optimisti" negaidīti smagā spēlē ar 8:6 uzvarēja SIA "Bruģīši" florbolistus, kuri jau pašā mača sākumā bija spiesti izdarīt vārtsarga maiņu.

Izmantotie resursi:
florbolazinas.lv

     [+] [-]

, 2009-06-11 16:50, pirms 15 gadiem
ui,kas tik pie Ikšķiles nekapā!

  +3 [+] [-]

, 2009-06-11 17:04, pirms 15 gadiem
brāli Hammeri ;D

  -2 [+] [-]

, 2009-06-11 19:06, pirms 15 gadiem
kaamis007-kas tur smiekligs?