Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Itāļi ar krieviem uzvarētāju nenoskaidro

Itāļi ar krieviem uzvarētāju nenoskaidro
Foto: Ritvars Raits

Šodien Pasaules Florbola čempionāta (WFC), augstākās grupas A apakšgrupas pastarīšu duelī, rezultatīvā spēlē Itālijas valstsvienība cīnījās neizšķirti ar Krieviju. Spēles gala rezultāts 7:7.

Jau spēles otrajā minūtē rezultātu atklāja itālis Andea de Icco un panāca 1:0 savas komandas labā. Tiesa, līdz perioda beigām krievi apmēram 10 minūšu laikā guva piecus vārtus un, pamatīgi šokējot itāļus, jau bija komfortablā vadībā ar rezultātu 5:1.

Tiesa, kā interneta komentāros izteicās šī sporta veidi speci, florbols nav futbols, kur vari izvirzīties komfortablā vadībā un turēt savu pārsvaru līdz spēles beigām. Otrā perioda sākumā Maslovs nejauši ieraidīja bumbiņu savos vārtos un jau 2:5, pēc brīža Terlici panāca jau 3:5 un, lai gan Družiņinskis vēlreiz atguva trīs vārtu pārsvaru krieviem, bija skaidrs, ka itāļi ir uzķēruši spēles pavedienu.

Trešajā periodā Zavertajevs atkal atguva 4 vārtu pārsvaru krieviem un likās, ka spēlē nekādi pavērsieni vairs nenotiks. Turpinājumā krievi piekopa rezultāta noturēšanas stratēģiju, tiesa, kā jau parādīja viņu spēle ar Latviju, šajā elementā sevišķi veiksmīgi viņi nebija. Bija vēl bija palikušas 12 minūtes ko spēlēt, un to laikā itāļi ne tikai spēja pārmētāt krievus metienu skaita ziņā ar 14:3, bet arī gūt vēl četrus vārtus. 7:7 un, lai itāļi izvairītos no pēdējās vietas grupā, viņus gaida titānu cienīgs uzdevums nezaudēt čehiem ar vairāk kā vienu vārtu pārsvaru. Lieki teikt, ka uzdevums ir gandrīz neizpildāms...

Izmantotie resursi:
wfc2008.cz

     [+] [-]

, 2008-12-09 15:18, pirms 16 gadiem
pagaidām aizraujošākais mačs ko esmu redzējis

Na*uj mums speeli LV:Cze raadiis 21.30 ja vinja saakaas 18.00

muhtars zin vinjiem jaaraada

     [+] [-]

, 2008-12-09 15:55, pirms 16 gadiem
Satrp citu, IGAUNIJA šobrīd spēlē ar Dāniju un 2. periodā IGAUNIJA ir vadībā ar 3:1!
Būs vien jāskatās Latvijas-Čehijas spēle tajā čehu lapā tiešraidē...
florbal.ct24.cz: Florbal živě | Česká Televize