Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Rubenei" cienīgs zaudējums pret zviedrietēm

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Rubenei" cienīgs zaudējums pret zviedrietēm
"Rubene" florbolistes
Foto: www.efc2008.ch

Otro zaudējumu Eiropas čempionvienību kausa izcīņas finālturnīrā florbolā piedzīvojušas "Rubenes" florbolistes, kuras ar 3:8 kapitulēja zviedru "Balrog".

Jau ziņojām, ka vakar mūsu florbolistes aizvadīja maču ar "Classic" florbolistēm no Somijas. Ļoti neveiksmīgi aizvadot mača otro pusi, mūsējās zaudēja spēli ar 1:9. Šodien pretiniekos bija zviedru "Balrog", kas vakar ar 6:2 uzvarēja citu zviedru komandu "IKSU".

Mūsu florbolistes jau pēc pirmā perioda nonāca zaudētājos ar divu vārtu pārsvaru, taču tāpat kā pagājušajā spēlē, mūsu florbolistes aktīvi uzsāka otro trešdaļu, gūstot arī divus vārtus, diemžēl zviedrietes atbildēja ar trīs vārtu guvumiem.

Pēdējā trešdaļā zviedrietes guva vēl trīs vārtus, taču arī mūsējās parādā nepalika, vienus vārtus atgūstot. Spēle beidzās ar rezultātu 8:3 "Balrog" labā. Mūsu komandai vārtus guva Linda Līce, Dace Spalva, kā arī Edīte Bankava.

Nākamo spēli mūsu florbolistes aizvadīs rīt, tiekoties ar "IKSU" florbolistēm. Šī mača sākums plkst. 11 pēc Latvijas laika. Tāpar šovakar plkst 20.30 savu otro spēli aizvadīs mūsu vīri, tiekoties ar "Willer-Ersigen" komandu.

Izmantotie resursi:
efc2008.ch

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja