Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Jaunās latvietes zaudē Šveicei

Latvijas U-19 florbola izlase piektdien Polijā piedzīvoja otro zaudējumu pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē, ar rezultātu 2:8 piekāpjoties Šveices vienaudzēm.

Spēle pret Latviju šveicietēm iesākās ļoti veiksmīgi, jo viņām bija nepieciešamas vien astoņas sekundes, lai atklātu rezultātu. Piektajā minūtē Indra Beķere rezultātu līdzsvaroja, taču pretiniecēm vajadzēja vien nepilnu pusminūti, lai atkal panāktu vadību. Devītajā minūtē cēsniece Džeina Eglīte vēlreiz panāca izlīdzinājumu – 2:2.

Šāds rezultāts saglabājās līdz spēles 35. minūtei. Trešdaļas izskaņa mūsējām nebija veiksmīga, jo minūtes laikā tika zaudēti divi vārti, līdz ar to, pārtraukumā ejot, 2:4.

Arī turpinājumā bumbiņas lidoja vien Latvijas vārtos, līdz ar to par pārsteigumu parūpēties neizdevās. Šveicietes guva vēl četrus vārtus, izcīnot pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 8:2, līdz ar to iekļūstot pusfinālā. Mūsu apakšgrupas otrajā spēlē Somija ar rezultātu 7:2 pārspēja Norvēģiju.

Atgādināsim, ka vakar latvietes ar rezultātu 2:4 piekāpās norvēģietēm, kamēr Šveices florbolistes diezgan negaidīti sagrāva Somiju ar rezultātu 8:1.

Rīt Latvijas juniores tiksies ar Somiju, taču, neatkarīgi no spēles iznākuma, mūsējām pēdējā spēlē būs jācīnās par vietas saglabāšanu A grupā, jo augstāk par ceturto vietu latvietes vairs nevar pakāpties.

Pasaules čempionāts florbolā U-19 sievietēm:
Latvija – Šveice 2:8 (2:2, 0:2, 0:4)

Izmantotie resursi:
florbolazinas.lv
wfc2008.pl