Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

„ASK/Lielvārde” treniņnometne ar somu speciālistiem

Ritvars Raits
Ritvars Raits

„ASK/Lielvārde” treniņnometne ar somu speciālistiem
"ASK/Lielvārde" kopā ar somu treneriem

Pagājušajā nedēļā „ASK/Lielvārde” florbolisti, kas nopietni gatavojas jaunajai sezonai, aizvadīja interesantu un vērtīgu septiņu dienu treniņnometni ar somu speciālistu piedalīšanos. Treniņnometnes noslēgumā tika nospēlētas četras pārbaudes spēles, visās izcīnot uzvaras.

Armijnieku treniņnometni vadīja Somijas pilsētas Hanko florbola kluba „HaHy” treneris Joahims Eriksons kopā ar savu kolēģi. Katru dienu notika pa diviem treniņiem, bet nedēļas nogalē arī četras spēles – divas pret Latvijas U-19 izlasi, kā arī pa vienai pret komandām „EBK” un „Ķekava”. Arī pārbaudes spēlēs lielvārdiešus vadīja somu speciālisti.
U-19 izlase tika pārspēta ar 3:1 un 7:2, „EBK” – ar 9:1, bet „Ķekava” – ar 9:6. „ASK/Lielvārde” šajās spēles pārbaudīja vairāk nekā 30 laukuma spēlētājus, kā arī 6 vārtsargus. Lielvārdes komandas rindās ar rezultativitāti izcēlās Aivis Hammers (4+2), Edijs Hammers (3+3), Mārtiņš Zaikovskis (4+1), Aivis Kusiņš (3+0), Artūrs Skadiņš (2+1), Artis Savins (2+1) un Sandris Virsnītis (1+2).