Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Zināmas pirmās „Latvian Open 2009” komandas

Zināmas pirmās „Latvian Open 2009” komandas
Ļoti iespējams, ka arī šogad turnīra laikā savā starpā tiksies Latvijas čempioni no Cēsim ar nesamierināmajiem pretiniekiem "Rubene" vienību

Foto: latvianopen.com

Šovasar Kocēnos un Valmierā jau trešo gadu norisināsies florbola turnīrs „Latvian Open 2009”. Šogad pirmo reizi turnīrā būs arī veterānu kategorija. Dalību turnīram jau ir apstiprinājušās pagājušā gada uzvarētāji – „CelTik/Lekrings” un sieviešu komanda „Valmiera/Vinda”.

Turnīram uz doto mirkli jau ir pieteikušies klubi no četrām valstīm. Visplašāk, protams, ir pārstāvēti latviešu klubi. Tā vīriešu kategorijā cīnīsies šīs sezonas Latvijas čempioni „CelTik/Lekrings”, bronzas medaļas ieguvēji no Rubenes, kā arī otri mājinieki - „FK Valmiera”. Sieviešu kategorijā savu dalību jau ir pieteikušas Latvijas daudzkārtējās čempiones „Rubene”, bronzas medaļu ieguvējas valmierieties, kā arī „Rīgas Lauvas” un „Ķekavas” florbolistes. Pirmo reizi laukumā varēsim vērot Jurija Fedulova vadīto meiteņu U-17 izlasi. Tāpat zināms, ka veterānu kategorijā piedalīsies Valkas komanda un „Rubene/Melnie”.

Turnīrā būs vismaz viena Pasaules čempionu somu komanda. Vīriešu kategorijā startēs Somijas 4. līgas klubs „Greasers FBC”. Arī šogad turnīrā, tāpat kā abus iepriekšējos gadus, dalību ņems „Taifun” no Maskavas, kuri šosezon Krievijā ieņēma sesto vietu. Tāpat turnīrā tiks pārstāvēti arī mūsu ziemeļu kaimiņi igauņi, kurus gan sieviešu, gan vīriešu kategorijā pārstāvēs florbola kluba „Saku Fortuna” komandas.

Gaidāms, ka turnīrā dalību ņems daudzas, īpaši vietējās, komandas, kuras apstiprinās savu dalību līdz ko būs atsākušās treniņus pēc vasaras atpūtas un sastādījušās savu sezonas sagatavošanās plānu. Turnīrs būtu pēdējais sagatavošanās posms pirms jaunās sezonas starta.

Iespējams varēsim sekot vēl vairākām ārzemju vienībām, kuras varētu nolemt sevi pārbaudīt šajā turnīrā pirms sava galvenā starta - Eiropas Čempionvienību kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra, kurš norisināsies 3 dienās vēlāk turpat Valmierā.

Izmantotie resursi:

latvianopen.com
floorball.org
ffrus.ru